cpu has been changed or overclock fail re-enter cpu setting in the cmos setup איך לתקן את הבעיה כנראה שהילד הקטן שלי שיחק בהגדרות ושינה משהו המחשב נכבה אחרי כמה זמן לחלוטין מעצמו רק כשלוחץ על f 1 מצליח להעלות את המחשב ולא תמיד
bios has flash or the jclk jumper been changed please re-enter cpu settings in the cmos setup and remember to save before quit זו ההודעה שקיבלתי כשניסיתי להעלות את המחשב אחרי שעשיתי מה שהדרכת אותי מה אני עושה עכשיו ?
ראשית אני מודה לך על העזרה בזכותך המחשב תקין עכשיו פרט למסנגר כאשר אני מנסה להעלות אותו מופיעה הודעה שהשרת לא זמין כעת ומספר שגיאה הסרתי את המסנגר והתקנתי אותו מחדש אבל שוב אינני מצליח להעלות אותו נאמר לי לנסות מאוחר יותר שהשרת לא זמין
אוקיי הצלחתי להכנס למסנגר אך התעוררה בעיה חדשה כשאני מנסה להכנס לאתרים מופיעה לי ההודעה Thre is a problem with this website security certificate וממליצים לי לסגור את הדף איך מתקנים את זה ובעברית בבקשה וכמה שפחות מסובך האם נכנס לי וירוס ?
לצערי המחשב כיבה עצמו לחלוטין בלילה החלפתי סוללה לחדשה וקיבלתי שוב הודעה אזהרה וגם המחשב משמיע ציפצופיי אזהרה המחשב עולה אחרי לחיצה על F1 ולא תמיד מצליח לעלות מה אני עושה עכשיו צריך ללכת למעבדה הארד דיסק הלך כונן אם שאמרת עליו ?