פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › אין קול ! This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 12 months by itsho. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 4 בפברואר 2010 בשעה 11:48 #30549 סוסוחבר לפני כמה ימים עשיתי פורמט למחשב..ועכשיו כאשר אני פותחת קובץ קול כמו וידאו או שיר הוא מתחיל אבל בלי קול..למה בבקשה..תעזרו לי דחוף!! בברכה 4 בפברואר 2010 בשעה 12:29 #30550 eladmilrחבר יש סיכוי טוב שאחרי הפירמוט למחשב לא התקנת את הדרייברים של הלוח אם וביניהם כרטיס הקול המובנה. רשמי את דגם לוח האם שברשותך. כדי לבדוק אם קיימים דרייברים של קול במחשב שלך היכנסי ללוח בקרה – מערכת – חומרה- מנהל ההתקנים. שימי לב לסימני שאלה צהובים באזור שסימנתי באדום : אם מופיעים סימני שאלה צהובים זאת אומרת שצריך להתקין את הדרייברים. (בד"כ מקבלים אותם עם המחשב בדיסק של הלוח אם) itsho2010-2-4 16:50:17 4 בפברואר 2010 בשעה 16:52 #30575 itshoמנהל בפורום אם את רוצה לדעת איזה לוח אם יש לך – עייני במדריך הזה. כתבי כאן את דגם לוח האם, ולפי זה נוכל לתת לך לינק להורדת דרייבר מתאים לכרטיס הקול שברשותך אל תשכחי לכתוב איזה גירסת וינדוס מותקנת אצלך כעת. מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר