פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בעיה | לא מצליח לשנות Boot Device This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 16 years by itsho. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 9 בפברואר 2010 בשעה 10:10 #30759 רוןחבר שלום. יש לי מחשב אם לוח אם asus p4s8x-X ורציתי לפרמט אותו, אני יודע לפרמט והכול. אבל פה יש לי בעיה.אני לא מוצא בBOOT בBIOS לעלות את המחשב דרך כונן תקליטורים בכדי שהדיסק ווינדוס ירוץ לפירמוט. יכול להיות שאין אפשרות כזאת בBIOS ? ואם יש, איפה? כי אני ממש לא מוצא. אני כבר די מיואש יושב על זה חודש בערך ובאף פורום לא יודע… או שלפחות לא מתאמץ לעזור. תודה. 9 בפברואר 2010 בשעה 14:37 #30760 אליחבר אם אינך רואה לשונית boot בביוס אז כנראה אצלך הכניסה ל boot היא f10 בכול מקרה תוכל לראות את האפשרויות בעלייה של המחשב 9 בפברואר 2010 בשעה 23:36 #30782 itshoמנהל בפורום כנראה אתה מתכוון לP4S8X-MX (עמוד הדרייברים בASUS) בManual שנמצא כאן בעמוד 72 רואים בבירור שיש עמודת BOOT. מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר