האטת מחשב

מוצגות 11 תגובות – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    oybss1
    חבר

שלום, לאחרונה התקנתי מצלמת רשת VX1000 + תוכנת סקייפ,ICQ ומסנג'ר.

המצלמה אומנם עובדת אבל המעבד הגיע ל100% ובלתי אפשרי לעבוד עליו.

לפני ההתקנה הכל עבד טוב ומהר. יש לי פנטיום 4 2.8ghz , זכרון 1gb  , כרטיס מסך

nvidia5200, מערכת הפעלה xp. האם הבעייה היא במצלמה ובתוכנות הנלוות? ואיך

אפשר לטפל בבעייה  ללא החלפת מחשב.

תודה

Davidben
    חבר

אתה יכול למחוק את הדברים שיש לך במחשב ושאתה לא משתמש בהם והם סתם מכבידים  לך על המחשב

או להוסיף דיסק קשיח

oybss1
    חבר

נכנסתי לmsconfig והורדתי בstartup מס' תוכנות שלא רציתי שיעלו עם המחשב.

הסרתי מהלוח בקרה את המסנג'ר ותוכנות אחרות שלא בשימוש.

כשהילד הפעיל את הICQ והסקייפ שוב המעבד הגיע ל100% ונתגלו גם בעיות

הפעלה באאוטלוק. זה יותר נראה שיש בעיה של וירוס. אני אפעיל את הNOD ונראה

אם הוא ימצא משהו.

אבי לוי
    מנהל בפורום

הורד והרץ את התוכנה הזאת

בדוק את התהליכים הגוזלים את המשאבים וכוח העיבוד ותבודד אותם.

במידה ואינך מתמצא, תוכל להעלות לכאן את צילום החלון.

oybss1
    חבר

כבר נעשה אבל לא ראיתי משהו שלא אמור להיות. בנוסף הרצתי תוכניות בדיקה של חומרה

וגם פה לא נתגלו בעיות. בכל אופן המחשב קרס אתמול והוא מאתחל את עצמו מחדש וגם

לsafe mode מסרב להיכנס.

itsho
    מנהל בפורום

איזה תהליך לוקח את כל כח העיבוד ?

oybss1
    חבר

משהו בשם idle process אם אני זוכר נכון.

היום אחרי שהתקנתי מחדש  (restore), שוב עשה restart .      מה שנראה שזה עניין של טרויאן, היות וקיבלתי הודעה שהspywaredoctor שהתקנתי טרום הנפילה, הודיע שנמצא אחד. אעשה בערב סריקה דרך האינטרנט היות והnod32 לא מצא.

itsho
    מנהל בפורום

idle process (בוינדוס בעברית הוא נקרא "תהליך לא פעיל של המערכת") הוא חלק ממערכת ההפעלה. וזה נורמלי שהוא לוקח 99% – כי זה לא באמת.

המשמעות האמיתית היא שכש90 אחוז תפוס על ידי ה"תהליך" הזה, בעצם תפוס רק 10, וה90 הנותרים פנויים

oybss1
    חבר

בכל אופן התקנתי את המערכת שוב עם דיסק חדש, התקנת נסיון של nod security

ולמראית עין הכל פעל עד שקניתי שלשום דיסק גיבוי חיצוני של segate – ws110 black   armour   ואחרי יצירת קובץ הגיבוי כולל הסיסטם של c, ניסיתי את אחד המודים בתוכנה שנתקעה ולא עלתה אחרי boot. כשהתקנתי את הxp (לא הצלחתי להגיע לקובץ הגיבוי דרך שינוי הביוס) וניסיתי לעלות את הקובץ התוכנה ביקשה boot  ונתקעה.

אציין שקניתי את הגיבוי בגלל האופציה שיש לו לגבות את כל הסיסטם + יציאת esata וusb. כרגע אני משתמש בusb ואולי בגלל זה המחשב קורס. אולי עם מחשב חדש בעל יציאת esata   אצליח ללא תקלות. המעניין שאופן הקריסה דומה ב2 ההרד דיסקים. אני מתכוון לשלוח אימייל לחברה ולשאול אותם.  האם מישהו מבין האם הבעיה באמת יכולה לנבוע מאי יכולת הביוס לעלות סיסטם דרך usb במחשבים טרום sata (רק דרך ide וכונן cd).כלומר או מחשב חדש או גיבוי goast. אולי אפשר לקנות כרטיס pci עם יציאת esata ? האם אפשר לעדכן את הביוס כדי שהאופציה תהיה קיימת (שמעתי שלא כדאי להתעסק עם הביוס).

itsho
    מנהל בפורום

קראתי את מה שכתבת כמה וכמה פעמים ופשוט לא הבנתי.

תוכל להסביר את השאלה שוב ?

oybss1
    חבר

מה יכולה להיות הסיבה של כשל בהעלאת קובץ גיבוי – שאמור להיות full system backup? האם אין לbios אפשרות להעלות system בדיוק כמו שאנו מעלים מhard disk IDE או מכונן CD כשאנו מתקינים windows? שלחתי גם לseagate את פירוט התקלה. אעדכן אם יהיו להם תשובות.

מוצגות 11 תגובות – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.