פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › אנטי-וירוס This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 11 months by אבי לוי. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 16 בפברואר 2010 בשעה 10:15 #30972 Yael Roth-Barkaחבר יש לי מחשב נייד. יש בו ככל הנראה וירוס שגורם לו לכבות בכל פעם באמצע העבודה. אני לא מצליחה לנקות את הוירוס. באנטי-וירוס שלי רשום כך: FILE:C:/USERS/PC/APPDATA/LOCAL/TEMP/0.35EXE THREAT: Win32/Lethic.AAtrojan מה עושים???????????????????? 16 בפברואר 2010 בשעה 13:41 #30975 מיריתחבר היי Yael Roth-Barka, נסי לבצע סריקה של המחשב על ידי קישור מספר 34: http://www.bezeqint.net/quicklinks.html שימי לב שיש לפתוח את הקישור מתוך דפדפן האינטרנט אקספלורר בלבד. בנוסף הסריקה לוקחת כמה שעות. אפשרות נוספת היא להכנס לתוך התקייה הספציפית הכתובה בשורת ה- FILE, ולבצע מחיקה ידנית. אני ממליצה לא לבצע זאת לבד, במידה ואין לך ידע טכני מתאים. 17 בפברואר 2010 בשעה 11:49 #30997 אבי לוימנהל בפורום עדכני תחילה את תוכנת האנטי וירוס שלך. משסיימת, תעלי את המערכת במצב בטוח ואז תבצעי סריקת מערכת מלאה במצב הזה. זה אמור לאפשר לך לטפל בווירוס. מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר