פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › התחברות לאנטרנט דרך USB בלבד [הסתדר] This topic has 4 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 2 months by yuda. מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ) מאת תגובות 18 בפברואר 2010 בשעה 21:01 #31047 yudaחבר שלום, באחד מהמחשבים בביתי קיימת התופעה הבאה: כאשר אני מתחבר רק עם כבל USB ישירות למודם – יש אינטרנט, אבל אין גישה למשבים האחרים ברשת (אפילו לא ניתן לראות אותם). כאשר אני מתחבר רק עם מתאם USB אלחוטי – יש גישה לרשת, אבל אין גישה לאינטרנט. כאשר אין מחבר את שניהם – יש גישה גם לאינטרנט וגם לרשת. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להגיע למצב שבאמצעות המתאם בלבד – אוכל להתחבר לשניהם. תודה מראש, Yuda 18 בפברואר 2010 בשעה 22:49 #31051 itshoמנהל בפורום 1. תן קצת יותר פרטים. 2. האם ב2 המצבים מקבלים IP מאותו SUBNET ? 3. האם למודם שאליו אתה מתחבר בUSB יש גם כניסת רשת רגילה ? אולי תשקול להשתמש בה ? כבל רשת עדיף עשרות מונים על כבל USB. 4. כתוב כאן את דגם המודם. 19 בפברואר 2010 בשעה 10:10 #31063 yudaחבר יש לי מודם עם יציאת USB וגם כניסת רשת רגילה, דרך הכניסת רשת אני מחבר את הראוטר האלחוטי. הענין הוא שאני רוצה להתחבר גם לאינטרנט דרך המתאם (ולא רק לרשת). (לא נראה לי שהבעהי במודם, כי בכל שאר המחשבים בבית יש גלישה מצויינת). המתאם שאני משתמש בו עובד לי מצויין במחשב אחר עם WIN 7, והוא עבד במחשב ההוא גם עם הXP. תודה 19 בפברואר 2010 בשעה 12:52 #31070 itshoמנהל בפורום לא ענית על כל השאלות ששאלתי. ולדעתי, יש צורך להגדיר גם את הראוטר (האלחוטי) וגם את המודם – ששניהם יהיו באותו Subnet, ושרק אחד מהם יחלק כתובות (DHCP). רק כך, תוכל להשתמש ב"מתאם" שלך. 20 בפברואר 2010 בשעה 19:23 #31089 yudaחבר תודה על העזרה. התקנתי את הדרייבירים כמה פעמים מחדש, וזה הסתדר. מאת תגובות מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר