פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › תמיכה בתוכנה This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 10 months by אבי תמיר. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 6 במרץ 2010 בשעה 10:38 #31444 אבי תמירחבר לאחרונה עברתי לעבוד מאוטלוק אקספרס לאוטלוק. העברתי את כול נמסמכים שלי בצורה מסודרת (אני חושב) לאוטלוק. כאשר ניסיתי למחוק את המסמכים הכפולים שנשארו באוטלוק אקספרס התוכנה איננה מאפשרת לי. נוצר מצב שיש לי את כל המסמכים בכפול ואינני מצליח למחוק את המסמכים באוטלוק אקספרס. בבקשה עזרה ותמיכה איך אני מתגבר על זה. בתודה, אבי תמיר 6 במרץ 2010 בשעה 22:53 #31473 אבי לוימנהל בפורום אתה בוודאי מתכוון לפרטי דואר בתוכנת אאוטלוק אקספרס. מה היא הודעת השגיאה המדוייקת שאת מקבל ? נסה להעלות את המערכת במצב בטוח ולנסות למחוק את החומר מאאוטלוק אקספרס. במידה ולא הצלחת, נסה לפנות לתמיכה של ספקית האינטרנט שלך. בהצלחה. 7 במרץ 2010 בשעה 00:43 #31483 אבי תמירחבר אכן הכוונה לפרטי הדואר בתוכנת האוטלוק אקספרס. הבעיה שאין שום הודעת שגיעה, פשוט אין שום תגובה והמסמך אינו נמחק. תודה מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר