פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › הסרת כתובת IP מרשימות BlackList This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 3 months by Royky. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 12 במרץ 2010 בשעה 18:32 #31651 Roykyחבר לאחרונה, לאחר שנתקלתי בקשיים בהוצאת דואר אלק', התברר לי כי קיימת סבירות שכתובת ה- IP שלי (IP קבוע) נכנסה לרשימת ה- BlackList. הרצתי בדיקה של הכתובת באינטרנט ומצאתי שאכן במספר שרתים הכתובת חסומה. כיצד ניתן להסיר את הכתובת הנ"ל משרתי האינטרנט? 13 במרץ 2010 בשעה 22:37 #31672 אבי לוימנהל בפורום הצעד הנבון במקרה זה, הוא לפנות לספקית האינטרנט שלך ולבקש החלפת כתובת IP , במידה ומדובר בכתובת פיזית קבועה. באם יש לך כתובת IP דינאמית רגילה ומשתנה, נתק את המודם מהחשמל לשתי דקות וחבר אותו שוב. פעולה זו תחדש את כתובת ה IP שלך. 14 במרץ 2010 בשעה 22:54 #31709 Roykyחבר פניתי לספק האינטרנט וביקשתי שינוי IP. הם עושים בדיקות…. עדיין לא החליפו. זה ממש הזוי. עכשיו גם בבית שלי זה הופיע (אותו ספק אינטרנט). מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר