פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › שיחזור סיסמה בפייסבוק This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 11 months by oren4u. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 17 במרץ 2010 בשעה 19:36 #31781 oren4uחבר שלום שמי אורן וביצעתי שיחזור סיסמה בפייס בוק שלי ואני לא מקבל את שיחזור הסיסמה שלי למייל .לאורך כל הזמן שהיה לי פייס בוק קיבלתי מיילים ורק את סיסמת שיחזור הסיסמה ( הקוד ) לא מגיע למייל שלי . אני לא רוצה לפתוח פייס בוק חדש אלה לחזור לישן . מה עושים נואש 18 במרץ 2010 בשעה 09:17 #31790 מיריתחבר היי oren4u, מומלץ לבצע בדיקה גם בדואר זבל. במידה ואתה משתמש בתוכנת דואר (כגון אאוטלוק), בדוק את התיבה באתר של ספק הדואר (למשל gmail,ספקית האינטרנט). אם עדיין לא קיבלת נסה שוב לבצע שחזור סיסמה. במידה ולאחר מכן עדיין לא קיבלת את המייל, פנה לתמיכת פייסבוק. 18 במרץ 2010 בשעה 11:19 #31793 oren4uחבר עשיתי את כל מה שאמרתה ועדיין אני לא מצליח לקבל את המייל . יש תמיכה לפייסבוק בישראל אם כן מה הטלפון מייל שאפשר לתקשר איתם אורן מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר