אי הצגת קבצים ב-DOK

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    NOPEB
    חבר

שלום, אני מקווה שאני לא חוזרת על שאלה שנשאלה כבר פשוט לא מצאתי פתרון לבעיה שלי.

יש לי DISKONKEY של SANDISK 16 GB.
    לפני כמה ימים הופיע לי שיש וירוס בשם VIRUT.NBP דרך האנטי וירוס NOD32. עשיתי סריקה וזה מצא 5 קבצים נגועים ומחק לי אותם. אחד מהם היה RECYCLE. מאז לא מופיעים לי הקבצים שיש לי ב-DOK. יש קובץ אחד בשם LAUNCHU3. כשאני בודקת מאפיינים על הDOK מופיע אותה תפוסה זתומרת הקבצים קיימים גם כשהרצתי סריקה של האנטי וירוס נוספת זה מראה שהוא עובר על כל הקבצים שיש לי פשוט הוא לא מציג לי אותם.   אשמח אם תוכלו לעזור לי.

אבי לוי
    מנהל בפורום

האם כונני המערכת שלך נפתחים כראוי , מה קורה כשאת מבצעת קליק כפול על כונן C ?

למה כוונתך ב "DOK" ?

בשלב ראשון הריצי סריקת מערכת מלאה למחשב וכן להתקן ה USB שלך

באמצעות הכלי הזה.

אפשרות נוספת לסרוק את ההתקן הנייד שלך היא ע"י חיבורו למחשב,

הקלקה כפולה על אייקון המחשב שלי > קליק ימני על התקן ה USB שם, שיזוהה

ככונן קשיח ושיגור סריקה להתקן באמצעות תוכנת: Malwarebytes

הקובץ – RECYCLE ככל הנראה נמצא כקובץ נסתר בהתקן הנייד שלך,

יש צורך לאתר את מיקומו על ההתקן ומידת האפשר להוריד אותו ולשחזר אותו בחזרה לשם.

באופן אישי אין לי ניסיון עם ההתקן שלך, אולי למישהו אחר יש ואולי כדאי לפנות לתמיכה שלהם בשאלה הזו באם ניתן.

Rush2010-3-22 14:5:11

NOPEB
    חבר

היי,
    כונני המערכת נפתחים כמו שצריך, חיברתי את ה-DOK – DISKONKEY לכמה מחשבים שונים וזה מראה בדיוק אותו דבר. קובץ RECYCLE לא מוסתר באחת הפעמים שהרצתי את האנטי וירוס הוא רשם לי שהוא נגוע והוא מחק אותו. למרות זאת כשאני מריצה שוב סריקה זה מראה שהוא סורק גם את ה-RECYCLE. בדקתי קבצים מוסתרים ואין. זה ממש מוזר.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.