אין לי קול במחשב

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    netanelarkl
    חבר

יש לי בעייה אני לא שומע קולות של סרטים לא של שירים רק צלילים מתי שנפתחות שגיאות וחלונות כאלה אני לא יכול להכנס להתקני שמע ולא יכול לשנות הגדרות וכשאני מנסה להפעיל זה כותב לי "אין התקני ערבול פעילים זמינים.כדי להתקין התקני ערבול פתח את לוח הבקרה…." מה אני אמור לעשות זה דחוףףףףףףףף שמישהו יעזור תודה

Rush2010-5-27 12:20:26

אבי לוי
    מנהל בפורום

גש להתחל > הפעלה > הקלד: devmgmt.msc > לחץ אישור.

במידה ומופיעים שם סימני שאלה \ קריאה צהובים, הורד והתקן את הכלי הבא:

Unknown Device Identifier 7.00

לאחר ההתקנה בצע סריקת התקנים , לחץ על ה + שליד בחומרה הלא מזוהה,

צלם את המסך המכיל את הנתונים וננסה לספק לך את הדרייבר המתאים.

מירית
    חבר

שלום netanelarkl,

מתי הופיעה הודעת השגיאה פעם ראשונה?

האם לפני כן הקול עבד בצורה תקינה?

בנוסף,

האם התקנת תוכנה לפני כן?

netanelarkl
    חבר

שכחתי להוסיף עוד משהו שבטוח יעזור לכם להבין את הבעיה אני נכנסתי למנהל המשימות של ווינדווס כדי לסגור תכניות כדי שהמחשב יעבוד יותר מהר ואחרי שמחקתי משהו זה מחק לי את הרמקול בצד שמאלל למטה

תשבות לשאלות:תשובה לתגובה מספר 1:לא אין שם שום שימני שאלה או קריאה צהובים

לתגובה מספר2:תשובה לשאלה ראשונה:היום בבוקר

תשובה לשאלה שנייה:כן עבד סבבה

תשובה לשאלה שלישית:כן אבל זה לא קשור גם אחרי שהתקנתי זה עבד סבבה אבל אחרי שמחקתי את זה ממנהל המשימות של ווינדווס זה כבר לא עבד מה אני אמור לעשות תודה לכל מי שעוזר

yuda
    חבר

לפי זה, הפעלה מחדש של המחשב, אמורה לפתור את הבעיה(כמדומני, עם כי זה מוזר שזה פועל רק כשהתוכנה פועלת…).

בהצלחה

netanelarkl
    חבר

< =text/>ANCHORFREE_VERSION="553101449"

< =text/>var _AF2$={'CIP':'%AFCLIENTIP%','SN':'HSSHIELD00IL','IP':'64.62. 196.24','CH':'HSSCNL000239','CT':'0','HST':",'AFH':'hss24', 'RN':Math.floor(Math.random()*999),'TOP':1};if(parent.locati on!=document.location||top.location!=document.location){_AF2 $.TOP=0}document.write("< style ='text/css' title='AFc_css"+_AF2$.RN+"' >.AFc_body"+_AF2$.RN+"{} .AFc_all"+_AF2$.RN+",a.AFc_all"+_AF2$.RN+":hover,a.AFc_all"+ _AF2$.RN+":visited{outline:none;background:transparent;borde r:none;margin:0;padding:0;top:0;left:0;text-decoration:none; overflow:hidden;display:block;z-index:666999;} ");

< style =text/css>AFhss_dpnone{display:none;width:0;height:0}

לא זה לא עזר

< =text/>if(_AF2$.TOP==1){document.write("")}

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.