פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › לא מצליח להכנס לפייסבוק This topic has 3 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 5 months by פז. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 14 ביוני 2010 בשעה 16:41 #33804 kundassonחבר שלום, מאתמול אני לא מצליח להכנס לפייסבוק שאני רושם כל סיסמא שהיא לצד האימייל בכניסה לאתר מופיע לי הודעה בצבע אדום שעושים עבודות תחזוקה למשתמש שלי ולנסות שוב מאוחר יותר (?). שאני מנסה לאפס סיסמא שלי בלי בסוף אני לא מצליח ואחרי שאני רושם את התווים ואת האימייל רשום לי שכרגע אין אפשרות לשנות את הסיסמא. שלחתי להם כבר 500 מיילים והם רושמים לי לגשת לשאלות נפוצות. ניגשתי ושום דבר שם לא עוזר לי אני לא יודע מה לעשות! הפייסבוק שלי לא נפרץ בוודאות כי לא שינו לי סיסמא לאימייל ואני עדיין יכול לגשת אליו. דבר נוסף שנגיד נכנסתי לפייסבוק של אחותי ואז נכנסתי לפרופיל שלי במקום פרופיל יש הודעה שכרגע הפרופיל אינו זמין ולנסות מאוחר יותר. רשמתי לכם פה חפירה של ממש אבל תבינו שאין לי מושג מה הולך שם ואולי מכאן תצא הישועה? תודה רבה. 15 ביוני 2010 בשעה 09:05 #33828 itshoמנהל בפורום אם אתה היחיד שיש לו בעיות בחשבון (מכל החברים שלך), יתכן ועשית משהו שגרם להם לחסום זמנית את החשבון שלך.אם אתה לא היחיד – יתכן ומדובר בוירוס שגרם לזה. נסה לשלוח להם מייל מסודר, (רק פעם אחת, ובטח שלא 500 ), צטט להם את הודעות השגיאה, והמתן לתגובה שלהם. בהצלחה. 21 בספטמבר 2011 בשעה 20:40 #44684 דואחבר אני מחובר לפיסבוק דרך גוגל. במשך יומים איני מצליח להכינס לפיסבוק . אבקש לפתור לי את הבעיה ובהקדם. תודה-רבה 21 בספטמבר 2011 בשעה 21:30 #44685 פזחבר איך שולחים מייל לפייסבוק על תקלה שיש להם אצלי בפייסבוק?? מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר