פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › תקלה בכניסה לאינטרנט This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 11 months by יניב. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 11 ביולי 2010 בשעה 22:06 #34578 דניאלחבר כאשר אני ניכנס לאינטרנט מופיע חלון בשם Browser Defender toolbar ומתחתיו הודעה Failed to start update service והודעת אישור רק לאחר לחיצה על אישור אני יכול להיכנס לאינטרנט. אך למרות הכניסה לאינטרנט לאחר האישור לפעמים המחשב נתקע וקשה לגלוש מה עלי לעשות על מנת לפתור את התקלה בברכה : כהן דניאל 11 ביולי 2010 בשעה 22:22 #34579 איתיחבר כנס ללוח בקרה > הסרת תוכניות > חפש שם את התוכנית Browser Defender toolbarא. מחק אותהב. בצע אתחול למחשב.ג. הורד והתקן את התוכנה מהקישור הנ"ל http://www.takala.co.il/downloads%5CMalwarebytes.exe ד. בצע לתוכנה עדכון וסרוק בסריקה מלאה את המחשב. בהצלחה. 12 ביולי 2010 בשעה 08:31 #34592 יניבמנהל בפורום הסתדרת? מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר