יש לי אינטרנט בכבלים. אני מתקשרת ומתחברת ופותחת -Internet Explorer לאחר כשעתיים של גלישה כתוב לי "לInternet Explorerאין אפשרות להציג את דף האינטרנט" ואין לי אפשרות להכנס לשום אתר, גם לא בדפדפן אחר וגם סקייפ לא עובד אבל האינטרנט עדיין מקושר. הפתרון היחיד לכבות המחשב ולהדליק. מה הבעיה?
(המחשב שלי מחובר לרשת ע"י USB) ברשימה של מתאמי רשת יש בחירה של 4 אופציות על אחת האופציות(בשם wan miniport ipx יש מעין תמרור אזהרה וכתוב בפנים "התקן זה אינו פועל כראוי מאחר של- Windows אין אפשרות לטעון את מנהלי ההתקנים הדרושים עבור התקן זה. (קוד 31)". אולי זה קשור לבעיה? ראוי לציין שכאשר התחילה הבעיה (לפני מס שבועות) היה עוד אפשר לעבור לדפדפן אחר אחרי שInternet ExploreR כבר לא עובד וגם סקייפ עבד אלא שהחידוש עכשיו הוא ששום דבר לא עובד למרות שהאינטרנט מקושר. בנוסף, כנראה גם קשור לענין- אם אני מתנתקת מהרשת ואח"כ רוצה להתחבר מחדש- גם אין אפשרות, כתוב לי שגיאה 633 רק ע"י כיבוי המחשב והפעלה מחדש אני יכולה להמשיך לגלוש וזה כמובן לא פתרון. אשמח מאד לקבל תשובה מועילה ותודה מראש.
סליחה אני ממש לא מבינה במחשבים. מה זה דרייבר? כרטיס רשת אלחוטי?-אני מתחברת באמצעות חיוג והתקשרות, לא אלחוטי, המחשב שלי מחובר בכבל. אני גרה בחו"ל וזו חברה מקומית.
מה אני יכולה לעשות כדי לאתר או לפתור את הבעיה? אנא תנו פירוט ותודה מראש
הבעיה התחילה כאשר המחשב הציע לנו (ב'עדכונים')להתקין תוכנת INTERNET
EXPLORER חדשה ולחצנו 'התקן'. הותקן ואז התחילו הבעיות.