פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › למה האינטרנט שלי מתנתק כל כמה זמן?
- This topic has 9 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 11 months by
Haim.
-
מאתתגובות
-
14 במאי 2008 בשעה 23:22 #3599
כל פעם כשאני יושב במחשב אחרי טווח זמן ארוך האינטרנט שלי מתנתק לבד ואני לא מצליח לעשות כלום אז אניעושה לו הפעלה מחדש והוא שוב מתפקד..
אנא אנו לי על השאלה למה האינטרנט שלי מתנתק?
14 במאי 2008 בשעה 23:22 #3600התקלה שאתה חווה נובעת מ-2 גורמים עיקריים : תשתית או ספק אינטרנט. אם התשתית
שלך (באחריות בזק) איננה יציבה ונופלת כל זמן קצוב – הרי לך התנתקות. אם יש ניתוקים
כתוצאה מספק האינטרנט שלך אשר מפיל אותך לפתע מרשומותין כתוצאה מתקלה אצלו – הרי לך
התנתקות.גורמים נוספים : קצר במודם – פעם מתחבר לך ולאחר זמן מה מתנתק לך כתוצאה מעומס
יתר וכדומה. כרטיס רשת – באם הינך עושה בו שימוש בעת גלישה באינטרנט – יכול בהחלט
להיות כי הוא מגיע לרוויה כל זמן מסויים וכתוצאה בכך נופל לך החיבור לאינטרנט.הרי לך 2 גורמים עיקריים ועוד 2 גורמים נוספים לכסות את כלל האפשרויות.
14 במאי 2008 בשעה 23:23 #3602רוב הבעיות נובעות מהמודם,
1. איפה המודם מונח, המודם הוא רכיב חשמלי, אם הוא במקום "חנוק" ואין לו כל כך
מקום "לנשום", ייתכן מאוד שהוא תחמם ומגיע לנקודה שבו הוא מתנתק.2. אם זה מודם עם חיבור USB, ישנה הגדרה בWIN שאומרת לרכיבי USB שאם המחשב לא
משתמש ברכיב לאחר זמן מסויים המחשב מכבה לו את אספקת החשמל באופן אוטומי על מנת
לחסוך בצריכת חשמל, הוספתי לך תמונה על מנת לבדוק אם המחשב מנוהל באמת על ניתוק
צריכת חשמל של USB במידה והוא לא בשימוש (צריך לבדוק בכל אחד ואחד מכניסות הUSB את
אותה פעולה).3.תבדוק ב – כלים > אפשרויות אינטרנט > התקשרויות > לסמן את החייגן
וללחוץ על הגדרות > לבדוק ליד שם המשתמש והסיסמא בתוך כפתור מתקדם אם מסומן V
באחת מהקוביות, אם מסומן, צריך לבטל.4. אם המחשב מתנתק אחרי שאתה בודק את המיילים שלך באואטלוק, כלים (באואטלוק)
> אפשרויות > התקשרויות > לבטל את "נתק לאחר שלח קבל" .20 במאי 2008 בשעה 16:23 #4154שאלה
חברשאלה ממשתמש batz(אורח)
כלומר, זה לא יודע שזה מתנתק אלא רושם שזה מחובר אבל אין מעבר של נתונים
וחייבים להתנתק ולהתחבר מחדש כדי שהתקשורת תחזור
20 במאי 2008 בשעה 16:24 #4155תשובה
חברהאם הוא מתנתק גם במהלך עבודה בו ? או רק שאתה עוזב את המחשב לזמן מה ?
20 במאי 2008 בשעה 16:24 #4156שאלה
חברגם במהלך עבודה בו וגם כשלא.. וזה לא כל זמן קבוע אלא, לפעמים תוך כמה דקות ולפעמים אחרי שעות..
20 במאי 2008 בשעה 16:24 #4157תשובה
חברבמקומך הייתי פונה לחברת האינטרנט בזמן שקורה הניתוק
זו נשמעת לי כמו בעיה הקשורה בהפרעות בקו או במודם .
במידה ולא עוזרים לך שם נמשיך לנסות לסייע פה .
20 במאי 2008 בשעה 16:25 #4158שאלה
חברכמובן שהדבר הראשון שעשיתי הוא להתקשר לספק.. הם אמרו שאין הפרעות, וטענו שכנראה שהבעיה היא שיש לי spyware
אבל סרקתי בעזרת spyware doctor ולא נמצא כלום.. מה עוד זה כול להיות?
20 במאי 2008 בשעה 16:25 #4159תשובה
חבראם האינטרנט מחובר ואין מעבר של נתונים יכול להיות שיש בעיה של תקשורת
במחשב..אפשר לעשות רענון פרוטוקולים למחשב ,אבל לפני זה צריך לדעת שזה יכול לעשות בעיות
למערכת ההפעלה במקרים נדיריםשתי פקודות לביצוע…
התחל> הפעלה> cmd
1. netsh i i r 1.txt
2. netsh w r (רק לsp2 ומעלה)
הערה: למי שיש רשת ביתית ומוגדר לו אי פי ידני בכרטיס לאחר הפעולות הללו האי פי
הידני בכרטיס נמחק וחוזרלקבלת אי פי ידני באופן אוטומטי
17 במאי 2009 בשעה 17:40 #20937Haim
חברשלום
בביתי יש ראוטר של בזק מסוג SIEMENS SL2-141 שאליו מחוברים שני מחשבים.אחד ישירות עם כבל והשני עם כרטים רשת אלחוטי של EDIMAX WIRELESS 802.11 B/G .
כרטיס הרשת הוא חדש.
אני גולש הרוחב פס של 8M,ויש לי בעיה שחוזרת על עצמה ואיני מצליח לפתור אותה.המחשב שמחובר אלחוטית מתנתק לי כל כמה דקות.התופעה היא כזאת-כשאני מתחבר הסיגנל מראה לי מצוין והמהירות היא על 54MBPS אך כל כמה דקות המהירות יורדת עד שמגיעה ל1MBPS ואז החיבור קורס.החלפתי ראוטר חדש מבזק.פירמטטי את המחשב,וגם היה אצלי טכנאי של בזק ואף אחד מהצעדים שעשיתי לא פתר את הבעיה.מה שן לאחר הפירמוט הניתוק והקריסה הם פחות שכיחים כלומר זה קורה לעיתים רחוקות(נגיד פעם בשעה מס' פעמים).
מה עלי לעשות אודה על עזרתכם
חיים
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.