פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בעית מסך This topic has 2 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 15 years, 4 months by avi. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 8 בספטמבר 2010 בשעה 09:21 #36266 aviחבר מה שלומכם הבוקר? מצורפת תמונה,שקורא לי כל כמה זמן,כפי שאתם רואים. אני עושה קליק ימני על שולחן העבודה>מאפינים>שולחן עבודה>בוחר את BLISS>בוחר צבע לבן>אישור , התוצאה מהפעולה המסך חוזר ל-BLISS. כל טוב ושנה טובה ומתוקה אבי 8 בספטמבר 2010 בשעה 09:30 #36267 aviחבר בוקר טוב לא ניתן לשלוח תמונה בגלל סיומת הקובץ. הנסה להסביר את הבעיה. מדי כמה זמן רקע המסך נהיה שחור,בכדי לתקן את הבעיה, אני לוחץ קליק ימני על שולחן העבודה>מאפינים>שולחן עבודה>בוחר את BLISS>בוחר צבע לבן>אישור , התוצאה מהפעולה המסך חוזר ל-BLISS. מה עושים לתיקון הבעיה???הבעיה התחילה רק לפני כמה ימים, אני לא זוכר מה עשיתי כי גרמתי לבעיה הזאת. כל טוב ושנה טובה ומתוקה אבי 8 בספטמבר 2010 בשעה 09:33 #36268 aviחבר שחכתי להוסיף את כתובת המייל שלי [email protected] תודה על סבלנותכם אבי מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר