פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › קביעת איכות הצבע This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 4 months by שבת מנשה. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 17 בספטמבר 2010 בשעה 10:01 #36494 שבת מנשהחבר שלום אני רוצה לשנות את איכות הצבע במחשב שלי ל 32 סיבים אני נכנס ,משנה ומאשר אך לאחר כבוי והפעלה מחדש חוזר לאיכות צבע 8.שאלתי היא כיצד לקבוע את איכות הצבע לתמיד? 17 בספטמבר 2010 בשעה 12:51 #36496 אבי לוימנהל בפורום דרייבר התצוגה שלך נפגם \ אינו מותקן \ אינו מותקן כראוי. אם כרטיס מסך שלך מובנה על לוח האם, יתכן וחסר התקן השייך ללוח האם. ולכן התקלה הזאת מופיעה. כשלב ראשון בדוק במנהל ההתקנים אם קיימת שם התרעה על התקן חסר. לכניסה למנהל ההתקנים: התחל > הפעלה > הקלד: devmgmt.msc > לחץ אישור. חפש שם סימני קריאה או שאלה. 21 בספטמבר 2010 בשעה 14:56 #36583 שבת מנשהחבר שלום לא קיימת התרעה במנהל ההתקנים. תוך כדי חיפוש אחר התקלה מצאתי שתוכנה אחת שרצה ברקע גורמת לי לכל הבעיות. ע"י ביטול משימות באתר מנהל המשימות אתרתי משימה שמשנה לי את הצבע. לאחר בירור קצר מצאתי שזו תוכנה של מסינג'ר שאני כלל לא משתמש בה.כאשר "העפתי" את התוכנה מהמחשב שלי הצבע חזר ולא השתנה גם לאחר הכבוי וההפעלה מחדש. תודה על ההתייחסות המהרה וחג שמח מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר