מסך הפעלה

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    חיים
    חבר

שלום, שאני פותח את המחשב אז הוא נדלק ,הוא עוד לא מגיע לשולחן העבודה ויש  מין דף שחור ורשום בו דרכים שהמחשב יתחיל להפתח כמו : start windows normally

safe mode, safe mod with network, ועוד אפשרות אחת… אז אני לוחץ על- start windows normally כדי להפעיל רגיל כמו שתמיד היה לי..וזה כאילו מדליק תמחשב מחדש ושוב מציג תדף שיש בו אפשרויות ,, אז אני לוחץ על safe mod with network ואז זה עולה והכל ,יש בכלל ערכת נושא אחרת למחשב לא מופיע ליד השעון חיבור לאינטרנט (למרות שיש) ולא מופיע כלום לידו ,יש את כל האייקונים ….אבל אני נכנס למשחק שלי והוא מפוקסל מאוד ,, איטי, בקיצק יש דרך להחזיר את זה לאיך שהיה תמיד ? בברכה ,חיים

blue
    חבר

ברגע שאתה עולה ב SAFE MODE תגש

התחל=>תוכניות=>עזרים=>כלי מערכת => שחזור מערכת,

ותשחזר לתאריך קודם

חיים
    חבר

אני עשיתי ככה כבר מס' פעמים ולא עוזר ..

חיים
    חבר

רגע , ונגיד ואני עושה שחזור… אחרי זה איך המחשב אמור להפתח לי , בלי הדף השחור כאילו חלק וכמו תמיד, או  בדרך אחרת ?

blue
    חבר

הדף השחור מראה על כיבוי או יציאה מהווינדוס באופן לא תקין או פתאמי

חיים
    חבר

לא זכור לי שעשיתי דבר כזה אבל יש לך פיתרון בכל זאת איך לתקן , או שרק עם שחזור מערכת אפשר לתקן ?

חיים
    חבר

………

חיים
    חבר

נוווווווווווווווו 1

\!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blue
    חבר

אחד מהשלבים הבאים חייב לעשור לך:

http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=3816&K W=%EB%EC%E9%ED+%EC%FA%E9%F7%E5%EF

אחרת תצטרך לנסות להתקין את המערכת מחדש

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.