תקלת סאונד

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    eliran17
    חבר

שלום לכל חברי הפורום,

מזה כמה ימים שאין לי סאונד במחשב, עשיתי צעד אחר צעד את מה שנכתב בפורום התמיכה- החלפתי לרמקולים אחרים, הסרתי את הדרייבר והתקנתי אותו שוב, ביצעתי update driver, system restore, שיחקתי בכל החיבורים (יש לי כרטיס קול מובנה), אך לשווא…משהו יודע אם יש משהו נוסף שניתן לעשות ? כי אני באמת לא חושב שהתקלה היא חומרתית מכיוון שלא פתחתי את המחשב פיזית…

ברשותי מערכת הפעלה win vista ultimate ויש לציין שעם הדלקת המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה- vdeck loading file failed….

בתודה מראש….

מירית
    חבר

שלום eliran17

ככל הנראה אם הכרטיס קול מובנה על הלוח , מומלץ לעדכן את

דרייבר של הלוח.

eliran17
    חבר

הכנסתי את הדיסק התקנה ועידכנתי כמעט את כל הדרייברים, אך לשווא….יש עוד משהו שניתן לעשות?

איתי
    חבר

miritbezeqint כתבה לעדכן את הדרייבר של הלוח אם, הדיסק שיש ברשותך הוא ישן ומן הסתם שהדרייברים שם כבר לא מעודכנים.

מחיפוש קטן שהעליתי בגוגל מצאתי שהבעיה היא בכרטיס קול ובדרייברים שלו
    הודעת השגיאה שאתה מקבל   vdeck loading file failed – זה קיצור של VIA שזה כנראה שם החברה של הכרטיס מסך. או החברה שפיתחה את הדרייברים.
    על כל פנים לעניינו – תסיר לחלוטין את הדרייבר, בצע ריסט למחשב, ותתקין את הדרייבר המעודכן ביותר.

בהצלחה.

eliran17
    חבר

אני אעשה את זה, תודה רבה….

eliran17
    חבר

עשיתי את זה ואכן הודעת השגיאה כבר לא מופיעה ונראה שהדרייבר הותקן כראוי אבל קול עדיין אין, אני משער שהבעיה היא בחומרה, יש אפשרות להחליף את הרכיב הספציפי של הכרטיס קול או שנגזר עליי להחליף את כל לוח האם??

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.