איך מעבירים קבצים ענקיים באינטרנט?

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים איך מעבירים קבצים ענקיים באינטרנט?

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אהרון
    חבר

שלום לכולם.

אני רוצה לשלוח קובץ ענק של משהו כמו 6 ג'יגה למישהו, מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני יכול לעשות דבר כזה?

האם זה אפשרי במייל? או בהעלאה למקום מסויים? אם אפשר להסביר איך, אני אשמח יותר.

נ.ב. אין לי אפשרות לתת לו את זה ידנית (cd ,usb, וכד').

תודה לעוזרים ולמנסים לעזור.

itsho
    מנהל בפורום

ובכן, שתדע לך שזה לא הולך להיות כיף גדול.

אתה צריך להעלות את הקובץ, והוא צריך להוריד.
    אבל, זכור שבישראל מהירות ההעלאה היא איטית מאוד (יחסית להורדה) בגלל שרובנו משתמשים בADSL וכך זה עובד (לדוגמא, אם מהירות ההורדה שלך היא 5 מגה, כנראה ההעלאה שלך היא 0.5 מגה)

בנוסף, רוב האתרים שמאפשרים להעלות קבצים גדולים – לא יתנו לך להעלות קובץ כ"כ גדול, ולכן תצטרך לפצל אותו (בעזרת WINRAR או כל תוכנה לדחיסת קבצים שבא לך). לקבצים קטנים יותר.
    (כמו כן, יש לעיתים מגבלה על הזמן שבו הקובץ ימתין על השרת ללא הורדה – זכור זאת !)

אם זה דחוף הייתי ממליץ לך לפצל לקבצים בגודל של 500 מגה, ולהעלות אותם מכמה מקומות בו זמנית (ממחשב בבית, וממחשב של חבר וכו')

מקומות שניתן להעלות אליהם קבצים גדולים :
    GIGASIZE – ללא הרשמה – כל קובץ מקסימום 300 מגה, עם הרשמה שעולה כסף – ללא הגבלה
    MegaUpload
    https://www.transferbigfiles.com  – ללא הרשמה: כל קובץ מקסימום 100 מגה. עם הרשמה – כל קובץ מקסימום 2 ג'יגה)

יש עוד המון אתרי אחסון קבצים בחינם – חיפוש קצר בגוגל ימצא לך גם אתרי אחסון ישראלים (ולעיתים מומלץ להעלות לשם, כי כך זה יהיה מעט מהר יותר).

בהצלחה.

אהרון
    חבר

תודה רבה רבה על ההשקעה הענקית, מקווה שבפועל זה פחות נורא ממה שזה נשמע.

אבי לוי
    מנהל בפורום

מצטרף לדעת קודמי.

6 ג'יגה אינו קובץ שניתן להעלות בקלות לשרת חיצוני.

על אף העובדה שאני מתגורר בחו"ל ונהנה מתשתית אינטרנט טובה מאד וכן ממהירות העלאה גבוהה , מצאתי קושי רב להעלות 4 ג'יגה לשרת חיצוני.

לבסוף שלחתי את הקובץ על תליטור DVD

במקרה שלך תזדקק לשני תקליטורים, לדואר ישראל ולקצת סבלנות.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.