קבלת מיילים איטית באאוטלוק אקספרס

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים קבלת מיילים איטית באאוטלוק אקספרס

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

קבלת המיילים מהשרת באאוטלוק אקספרס איטית מאד. האנטי וירוס הוא  NOD32. יתכן שהוא מבצע בדיקות מחמירות מדי? ואולי הסיבה אחרת?

מירית
    חבר

שלום aylior

יתכן מאוד.

כאשר האנטי וירוס מבצע סריקות ובדיקות מחמירות זה אכן מאט

את האוטלוק.

תודה מירית. האם ניתן לעשות משהו בנידון? איך קובעים לאנטי וירוס (NOD32) להקל בבדיקת המיילים המגיעים מהשרת? 

itsho
    מנהל בפורום

הסבר לביטול סריקת אימיילים של NOD32

עדיין, יתכן והבעיה לא קשורה לאנטי וירוס.
    אם אתה מקבל קבצים גדולים, והחיבור לאינטרנט שלך לא מספיק מהיר – סביר שתקבל את המיילים לאט.

1. מה מהירות החיבור שלך לאינטרנט ?
    2. תעשה בדיקה – תשלח לעצמך מייל עם קובץ מצורף של מגה ובדוק כמה זמן לוקח לך להוריד מייל של 1MB ?

בהצלחה

מירית שלום רב,
    תודה על תשומת הלב.
    מחקתי את פונקצית סריקת המיילים של NOD32 כעצתך הטובה (ניטרול EMON), אבל לצערי זה לא פתר את הבעיה שנראית כמשהו מסתורי.
    יש לי מהירות חיבור לאינטרנט של 5 מגה אבל זה לא משמעותי בהקשר שלנו מכיוון שהעיכוב בירידת המיילים מהשרת קורה גם כשאני שולח לעצמי קובץ Word בודד עם כמה מילים.
    פניתי בשאלה לתמיכה של הספק שלי (012 – אינטרנט זהב) ואשמור אותך בתמונה לגבי תשובתם.
    שוב, הרבה תודות,
    איציק 

שלומי
    חבר

מהירות הורדה איטית מצביעה על תיבה עמוסה,בייחוד באאוטלוק,נסה למחוק את המיילים שנקראו כולל בספאם ובכל התיקיות יוצאות שנשלחו וכ'ו.זה עשוי לפתור.

למירית שלום. הבעיה הסתדרה. הסכמתי שהספק ימחק את כל המיילים שלי שהיו מאוחסנים על השרת וא"כ התקנו מחדש את תוכנת הדואר (Outlook Express).
    ההערכה היא שהיו כמה מיילים כבדים מאד שהתוכנה נסתה כל פעם לפתוח אותם ללא הצלחה, וזה עיכב את ההורדה.
    המהלך היה קצת דרסטי, אבל מי שמוכן למחיקת המיילים מהשרת פותר את הבעיה.
    תודה רבה רבה על העזרה. איציק.

שלומי
    חבר

כפי שסברתי…. תא עמוס…

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.