פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › עמוד פייסבוק תקוע This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 3 months by אבי לוי. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 12 באוקטובר 2010 בשעה 21:06 #37179 limordחבר שלום רב, נכנסה לי הודעת צ'אט , ניגשתי לענות עליה ומאותו רגע העמוד של הפייסבוק שלי תקוע. תמיד כשאני נכנסת אליו מופיע כביכול חלונית הצאט פתוחה , וכל נגיעה בעמוד מעיפה את האינטרנט. יתר האינטרנט עובד תין, זה רק העמוד בפייסבוק. מה עושים? 12 באוקטובר 2010 בשעה 21:39 #37181 אבי לוימנהל בפורום שלום לימור התקיני תחילה את תוכנת CCleaner ובצעי ניקוי. במידה ואין שינוי, אפסי את כל הגדרות הדפדפן. מתייחס לדפדפן אינטרנט אקספלורר. 12 באוקטובר 2010 בשעה 21:59 #37182 limordחבר תודה על התגובה המהירה. ניסיתי את תוכנת הניקוי, ניקיתי כל מה שהתוכנה איתרה, זה לא עזר. לגבי איפוס הגדרות הדפדפן, בעצם הבעיה היא רק בדף פייסבוק שלי, לבעלי והילדים עובד תקין, אז הגיוני שזה בכ"ז הדפדפן ? ראיתי פשוט שהליך האיפוס מורכב, ונראה לי לא הגיוני שזה נדרש לאור זה שרק ביוזר פייסבוק שלי האתר תקוע. יש לך אולי איזה רעיון נוסף לפני איפוס ? 12 באוקטובר 2010 בשעה 22:07 #37183 אבי לוימנהל בפורום איפוס יעזור לך בסבירות גבוהה. דלגי על כל השלבים וגשי ישר לפעולה האחרונה. לפני זה, הסירי את כל סרגלי הכלים. גשי ללוח הבקרה > הסרה של תוכניות והסירי כל אפליקציה המופיעה שם כ TOOLBAR האיפוס המלא עדיף, אך יתכן שפעולה זו לבד תועיל. בהצלחה ((-: מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר