עזרה WIN 7 / המחשב נדלק והמסך נדלק לפעמים

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים עזרה WIN 7 / המחשב נדלק והמסך נדלק לפעמים

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Shahak16
    חבר
    • מחשב נייח
    • Windows 7 Ultimate , 32bit
    • שלום , להלן תיאור התקלה :
    • הייתי במחשב בפייסבוק אני רוצה לגלגל למטה פתאום המחשב נתקע 'קופא' לחלוטין …(זה לא קרה לי לפניכן , לא התבצע שום הורדה של תוכנה כלשהי או התקנת חומרה), אז אמרתי אולי ריסטרט יעזור עשיתי ריסטרט למחשב אבל אחרי כמה שניות שכל התוכניות הועלו במחשב המחשב שוב 'קפא' לחלוטין ככה כמה פעמים וכמה פעמים … אז נכנסתי למצב בטוח (במצב בטוח המחשב כן עובד) אבל לקח לי לכבות את המחשב ולהדליק אותו לפחות 10 פעם עד שהוא נתן לי להיכנס למצב בטוח … אז נכנסתי לאינטרנט(עשיתי מצב בטוח עם אינטרנט) ולאחר מכן היה שם לנקות את המחשב ניקתי את המחשב עם שואב אבק הוצאתי את כל האבק… יש לציין שהמחשב היה בטמפרטורה של 87 מעלות ולאחר הניקוי הוא הגיע ל61… אז המחשב עבד לי שעה וחצי בערך ואז שוב נתקע לא נתן לי להזיז כלום הכל 'קפא' לחלוטין … ואז עוד פעם הדלקתי עשיתי ריסט למחשב עשרות פעמים לפעמים הוא מגיב למצב שבהתחלה הוא נתקע לפעמים הוא מגיב למצב שזה מראה את הלוגו של וינדוס 7 וטוען והוא נתקע … ולפעמים הוא נתקע שאתה רוצה להיכנס למצב בטוח והכל… ועכשיו המסך עצמו עובד והכל אבל שאני מפעיל את המחשב עשרות פעמים לא מופיע כלום! המסך נמצא באור אדום במקום ירוק והמחשב עובד בסדר. אני חייב לציין שבאותו לילה שניתקע לי הכל הוצאתי את כל הכבלים הכל והשארתי את המחשב ככה בבית ושחזרתי מהבית ספר הפעלתי שוב ניקוי והחזרתי הכל וחיברתי הכל והמחשב עבד 20 דקות ושעשיתי בדיקת רוגלות ווירוסים במצב בטוח כמובן הוא נתקע… ולא מזמן ניסיתי להדליק שוב זה מגיע לי שוב להתחלה ולא ממשיך ונתקע …
    • הערה – אני רוצה לבצע סריקת רוגלות אבל אין לי שום דרך להגיע למחשב המסך מראה שחור והוא לא נותן לי להגיע לשולחן עבודה למחשב עצמו…

אני מחובר מהמחשב הנייד של אחותי , בבקשה תעזרו לי … לפרט יותר מזה אי אפשר אם תשאלו אני יענה .. תודה מראש !

• התקלה מאתמול בצהריים … (25/10/10)

• האם בוצע שינוי כלשהו בחומרה / תוכנה? בהחלט לא.
אבי לוי
מנהל בפורום

קשה לקבוע בוודאות מרחוק את הסיבה לתקלות מסוג זה.

על סמך התיאור שלך מדובר בהתחממות כפי שנוכחת.

ויתכן ומדובר בדרייבר תצוגה לקוי הגורם לשגיאה.

או שכרטיס המסך עצמו לא מתפקד כראוי.

עליך לוודא תחילה שלא מדובר בהתחממות,  לשם כך תוכל להיעזר בתוכנת speedfan 

שלב הבא הוא התקנה מחדש\ שדרוג של דרייבר התצוגה.

במידה והדרייבר שודרג או הותקן מחדש, נסה להחליף כרטיס מסך.

נסה לחבר מסך חלופי.

מעבר לפתרונות הנ"ל, יש לפנות לשירות.

Rush2010-10-26 19:46:59

Shahak16
חבר

איך אוכל להתקין דרייבר חדש ? יש לי בעיות במסך וזה לא כל כך נותן לי לראות את שולחן עבודה או משהו מהמחשב יש רק מסך שחור..

אבי לוי
מנהל בפורום

נסה להעלות במצב בטוח.

אם לא הצלחת, בדוק עם כרטיס מסך חלופי.

בכל אופן תקלה מהסוג שלך, חייבת להבדק ע"י גורם מוסמך עם כלים מתאימים.

לפני הכל, נתק כל מה שמחובר למחשב, למעט עכבר מסך ומקלדת.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.