פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בעיית החלפת עברית-אנלגית This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 2 months by אבי לוי. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 3 בנובמבר 2010 בשעה 09:46 #37816 יעקבחבר שלום רב, יש לי בעיה בהחלפת השפה עברית אנגלית. 1. תמיד העברית היא ברירת המחדל ואני לא רואה את זה בשורה ההודעות למטה אבל כאשר אני שם את העכבר על צלמית קטנה שנראת כמו לוח מקשים אני רואה שזה עברית או אנגלית. 2. הסמן לא מחליף צד כאשר אני מחליף לעברית או אנגלית כאשר אני משתמש במקשים Shift +alt אנא עזרתכם בכבוד רב יעקב דולב 3 בנובמבר 2010 בשעה 14:21 #37823 טלחבר היי yankl, 1. על מנת להציג את השפה באופן קבוע על שורת ההודעות, לחץ קליק ימני על השורה-> סרגל כלים-> סמן את סרגל השפה. 2. למה הכוונה לא מחליף צד? טל Bsupport 3 בנובמבר 2010 בשעה 14:24 #37824 אבי לוימנהל בפורום שלום יעקוב על שורת המשימות למטה, במקום שבו נמצא סרגל השפה, בצע קליק ימני על סמל המקלדת ובחר ב – שחזר את סרגל השפה. דרך נוספת היא שימוש בתפריט התאמה אישית של השורה למטה. אפשר שם את סרגל השפה סמל והודעות. לאחר שהסמל יחזור , בצע קליק ימני על השפה > בחר בהגדרות ובדוק את הגדרות המקשים. Rush2010-11-3 14:27:47 מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר