פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › איפוס סיסמא בפייסבוק This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 2 months by מירית. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 6 בנובמבר 2010 בשעה 10:10 #37925 brazilaiחבר נרשמתי לפייסבוק התנתקתי ועכשיו אני רוצה לחזור אז שכחתי את הסיסמא שלחו לי באימייל איפוס סיסמא. ואני לא מצליחה לאפס את הסיסמא כתבו לי להקליק על הקישור וזה לא מסתדר לי בכלל . בקיצור איך אני מתחברת לפייסבוק מחדש. תודה. 8 בנובמבר 2010 בשעה 13:09 #38029 מיריתחבר שלום brazilai כדי לאפס סיסמה בפייסבוק בצעי את הצעדים הבאים: הכנסי לכתובת http://www.facebook.com. רשמי את כתובת המייל שלך בחלונית המתאימה (מצד שמאל למעלה). ולחצי על השאלה "שכחת את הסיסמא?" בחלון החדש , רשמי את המייל שלך שוב. ותקבלי חלון ובו צריך לרשום את הקוד המופיע בציור ולחצי אישור. פתחי חלון חדש וכנסי לאימייל שבו יופיע לך לינק שאם תילחצי עליו יפתח לך חלון חדש שבו תהי צריכה להקליד סיסמא. הקלידי את אותה הסיסמא בדיוק. בהצלחה. מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר