פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › אתרים\דפים קופצים This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 3 months by עומר. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 4 בינואר 2011 בשעה 18:17 #39802 מתןחבר היום ניסיתי להוריד קראק וסיריאל עבור איזו תוכנה מאתרים קצת מפוקפקים.כנראה שיחד עם ההורדה נכנס לי איזה וירוס\סוס\תוכנה זדונית. זה מתבטא בכך שנפתחים לי לבד דפי\אתרי אינטרנט של נערות ליווי רוסיות ו"הגרלות" ו"מזל טוב-זכית ב..!" למיניהן.בלי שאני גולש באינטרנט אפילו,פשוט נפתחים לבד,ובכמויות. מה זה יכול להיות וכיצד אני מטפל בזה? תודה מראש מתן 4 בינואר 2011 בשעה 22:15 #39806 עומרחבר היי, לא ציינת איזה דפדפן יש לך? במידה וזה אקספלורר 8 כנס לכלים-חוסם הפריטים המוקפצים-הגדרות חוסם הפריטים המוקפצים, עצה שלי ברמת חסימה תשנה לגבוהה ותוודא ששום אתר לא מוגדר כמורשה ברשימה הלבנה שמה, כמו כן במידה ולאחר שינוי הגדרה ברצונך שיכנס לתוך קישור מסויים והוא חוסם,תלחץ על crtl+alt ועל הקישור, מקווה שעזרתי, OMERKT 5 בינואר 2011 בשעה 06:43 #39807 מתןחבר מותקן לי גם אקספלורר 8 וגם כרום.החוסם ADD-ON מופעל אך זה עדיין לא עוזר.האתרים נפתחים לבד גם כשאף אחד לא נמצא על המחשב.אפילו כשהדפדפנים סגורים. 5 בינואר 2011 בשעה 09:31 #39809 עומרחבר נסה להריץ את התוכנה הזאתי Ccleaner ולאחר מכן תאתחל את המחשב, מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר