פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › כתיבת שם משתמש בחלון היהוו מסנגר This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 3 months by ESTI KLIEGER. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 16 בינואר 2011 בשעה 06:22 #40135 ESTI KLIEGERחבר NET BOOK LENOVO S10-2 משתמשת בכללי בשפות עיברית אנגלית ובדרך כלל אין לי בעיה בכניסה ליהוו מסנגר לא מצליחה לרשום בחלון שם המשתמש אותיות מופיעים לי סימנים אחרים ממה שרשמתי ובמ MSN מסנגר לא מצליחה לרשום בעברית בחלון של החברים כותבת עברית מופיעים סימנים בכל גוף אחר במחשב אין לישום בעיה עם העברית כמו כאן למשל אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה תודה אסתי קליגר 16 בינואר 2011 בשעה 09:17 #40142 ליאורחבר תורידי את זה ותתקיניה מחדש את המסנגר שהורדת מפה http://explore.live.com/windows-live-essentials?os=other והכל אמור להסתדר 16 בינואר 2011 בשעה 17:51 #40168 ESTI KLIEGERחבר שאלה לתגובתו של LIOR23 תודה ליאור שאלתי 2 שאלות לגבי ה YAHOO MESENGER ולגבי ה MSN MESENGER נדמה לי שענית לי לגבי ה MSN שאת זה אנסה מה לגבי השאלה של ה YAHOO??? תודה אסתי מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר