פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › התקנת ווינדוס 7 This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 2 months by אבי לוי. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 10 בפברואר 2011 בשעה 21:31 #40788 Yarinחבר שלום לכולם, לאחרונה החלטתי להתקין ולפרמט את המחשב שלי מווינדוס xp ל- ווינדוס 7 בזמן ההתקנה,הגעתי לשלב שבו ההתקנה מבקשת ממני לבחור דרייבר,כשהרשימה של הדרייברים ריקה(תקנו אותי אם אני טועה אבל הכוונה לכונן) ניסיתי להעלות את ההתקנה גם דרך הביוס וגם דרך הווינדוס עצמו.. ובשתי הדרכים לא הצלחתי להתגבר על הבעיה אשמח לקבלת תשובה שתעזור לי שלב אחר שלב למה זה מסובך לי מאוד ושברתי את הראש בחיפוש אחר תשובה.. 11 בפברואר 2011 בשעה 00:15 #40793 אבי לוימנהל בפורום שתי אפשרויות שעולות כרגע בדעתי. 1. יתכן ומדובר בפונקציית RAID שיש לאפשר או לנטרל בביוס. (בהתייחס לכונן שציינת) 2. החומרה הנוכחית המחשב שלך, אינה מאפשרת את התקנת מערכת ההפעלה הזו. אם תוכל להביא את נוסח ההודעה במלואה, או לפחות באיזה התקן מדובר, יתכן ונוכל לסייע לך. 11 בפברואר 2011 בשעה 01:22 #40803 Yarinחבר חח סלח לי שאני לא מבין כלום ממה שאמרת לי כרגע.. איזה פרטים בדיוק אתה רוצה שאני אתן לך.. ומה בדיוק כוונתך כשאתה אומר "התקן".. 14 בפברואר 2011 בשעה 16:25 #40863 אבי לוימנהל בפורום שלום ירין אחד מרכיבי החומרה במחשב שלך אינו תואם את מערכת ההפעלה או שאינו מוגדר נכון בביוס נסה לצלם או להעתיק לכאן במדויק את נוסח הודעת השגיאה וננסה לקבוע לאיזה התקן מתייחסת הודעת השגיאה. התקן – מתייחס לרכיב חומרה על לוח האם של המחשב או רכיב המתחבר אליו חיצונית. דוגמאות להתקנים: כונן קשיח, כונן אופטי DVD\CD , כרטיס מסך, רשת וכו'… מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר