פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › c:\windows\svchost.exe לא היתה אפשרות לטעון את This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 1 month by אבי לוי. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 17 במרץ 2011 בשעה 13:03 #41548 אלמוגחבר בכל פעם שאני מדליק את המחשב עולה השגיאה הבאה: לא היתה אפשרות לטעון את: c:\windows\svchost.exe מדובר במחשב windows xp proffesional גירסא 2002 מה אני צריך לעשות? תודה 17 במרץ 2011 בשעה 17:39 #41556 Googleחבר ראשית- התקן, הפעל וסרוק את המחשב עם התוכנה הזאת. שנית- כנס ל: START -> RUN -> MSCONFIG, לשונית STARTUP. עשה לנו צילום מסך של כל מה שנמצא שם. תוכל גם להוריד את התוכנה הזאת, כדי לעשות ניקוי למחשב. אפשר גם להוריד את התוכנה הזאת. עשה איתה סריקה על ידי לחיצה על SCAN, ותעלה לפה את קובץ ה-LOG שיצא. 17 במרץ 2011 בשעה 23:16 #41564 אבי לוימנהל בפורום ראה פתרון אפשרי בקישור הזה (באנגלית) אפשרות נוספת היא, וירוס שתקף את המערכת שלך. במאמר הזה (אנגלית) תוכל לקבל מידע כיצד לנטרל אותו. הצעדים שם מורכבים מאד וטומנים סכנה מסויימת, יתכן שתצטרך סיוע. לפני הכל שגר סריקה מלאה עם הכלי – הזה. ולאחר מכן שגר סריקה עם האנטי וירוס שלך כאשר הוא מעודכן. בהצלחה ! מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר