פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › ריבוי מערכות הפעלה This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 2 months by אבי לוי. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 17 במרץ 2011 בשעה 15:53 #41551 איצוחבר קיבלתי מחשב ישן, עם הפעלתו אני מקבל אפשרות בין כמה מערכות הפעלה אין לי את דיסק ההתקנה שסופק עם המחשב. אני רוצה להסיר את מערכות ההפעלה הקודמות. מה עלי לעשות. 17 במרץ 2011 בשעה 17:18 #41552 Googleחבר להסיר את מערכות ההפעלה הקודמות, ומה להתקין במקום? יש לך רשיון לוינדוס מסוים (XP, Vista, 7)? 17 במרץ 2011 בשעה 22:53 #41562 אבי לוימנהל בפורום הסרת מערכת הפעלה שאינה נחוצה, אמורה להתבצע ע"י אדם מיומן. קיימת אפשרות פשוטה ובטוחה יותר לבחירת מערכת הפעלה שתהווה ברירת מחדל. חשוב לציין שבפעולה זו, אינך מוחק דבר. אתה רק מגדיר את מערכת ההפעלה שברצונך שתעלה, ללא מסך הבחירה באתחול. התהליך הפיך לחלוטין וניתן לשינוי בכל עת. ראה פרטים במדריך הזה. מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר