מחשב לא נדלק [לוח אם מת]

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים מחשב לא נדלק [לוח אם מת]

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    barmes
    חבר

שלום,

אחד המחשבים בבית לא נדלק… הוא נדלק אבל מגיע עד לשלב שרואים מסך שחור שעליו כתוב WINDOWS XP ומתחת יש סימן של טעינה.. (אני מקווה שהבנתם למה התכוונתי) בכל אופן, הוא לא נותן להמשיך להגיע אל המחשב כי מתקבל מסך כחול עם הודעת שגיאה כזאת:

A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.

If this is the first time you've seen this Stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps:

Check to be sure you have adequate disk space. If a driver is identified in the Stop message, disable the driver or check with the manufacturer for driver updates. Try chaging video adapters.

Check with your hardware vendor for any BIOS updates. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use Safe Mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select Advanced Startup Options, and then select Safe Mode.

Technical Information:

*** STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0xF85F9AD9, 0xF898B7A4, 0xF898B4A4)

מה זה אומר ומה צריך לעשות עם זה??

אני אשמח לקבל תשובה, זה ממש ממש דחוף לי!

בבקשה תעזרו!

אבי לוי
    מנהל בפורום

שגיאת חומרה מובהקת או עדכון ביוס שגוי להערכתי.

אחד מרכיבי החומרה שלך גורם לתקלה הזו.
    קריסת המערכת נועדה לנתק מידית את זרימת המתח על מנת למנוע נזק חמור לרכיבים.
    אם התקנת חומרה חדשה כגון: כ.קול \כ.מסך \רשת או כל התקן חומרה אחר, עליך להסירו.
    אם התקנת דרייבר חדש, יש לאתחל את המערכת במצב בטוח ולהסירו \ לשחזר את המערכת.
    באם לא ביצעת שום דבר מהפעולות שציינתי,
    נתק את כל ההתקנים המחוברים למחשב – הכל כולל הכל.
    השאר רק עכבר מסך ומקלדת.
    אם המערכת עלתה, אחד מההתקנים החיצוניים גרם לשגיאה שלך.
    אם לא… זה אומר אחד מהרכיבים שעל לוח האם אינו מחובר כראוי או שנפגם.
    יש לקחת את המחשב לבדיקת חומרה מקיפה במעבדה. 
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.