פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בעיה במדיה פלייר This topic has 3 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 1 month by אלי. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 5 באפריל 2011 בשעה 18:45 #41813 נורית1חבר שלום רב נא עזרתכם: מותקן אצלי במחשב ווינדוס מדיה פלייר 10. כשאני רוצה לשמוע שירים הוא מתחיל והכל בסדר עד שהשירים מתחילים להקטע ואין שמיעה ברצף. מה זה יכול להיות ואיך אני פותרת את הבעיה? נא הסבר מפורט,אני לא מבינה גדולה. תודה,נורית. 5 באפריל 2011 בשעה 19:49 #41815 אבי לוימנהל בפורום שלום נורית ראשית מדוע לא לשדרג את המדיה פלייר לגרסה 11 ? שנית קיטועים ברצף הנגינה, בהנחה שקבצי השמע תקינים, יכולים להגרם עקב מחשב חלש או תהליכים הרצים ברקע שגוזלים משאבי מערכת. במילים אחרות – מאמץ של המעבד או חוסר בזיכרון פיזי הגורמים להאטה בביצועים הגורמים השהיות. תוכלי לנסות לעבוד עם נגן מעולה חלופי שאינו דורש משאבי מערכת רבים. הנגן נקרא VLC וניתן להורידו מכאן. לשדרוג המדיה פלייר, תוכלי להכנס לדף העדכונים האוטומטים, תחת קטגורית "עדכונים אופציונלים" תוכלי למצוא שם את גרסה 11. פעולה זו דורשת עותק חלונות חוקי שעבר אימות. 19 באפריל 2011 בשעה 09:41 #42003 נורית1חבר היי אבי , חג שמח. הבעיה לא נפתרה,גם שהורדתי את 11, מה עושים? נ.ב. לא אהבתי את הנגן שהצעת לי,אני ככ' רגילה למדיה פלייר. מנסה למחוק אותו מהמחשב לגמרי ולהוריד מחדש ולא הולך לי! שאמח אם תציע אפשרויות נוספות. תודה,נורית. 22 באפריל 2011 בשעה 20:09 #42041 אליחבר תחילה בטלי תוכנות שעולות עם המחשב וגוזלים משאבים מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר