פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › דואר לא נפתח This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 years, 11 months by sonic. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 18 במאי 2011 בשעה 10:42 #42450 אהרון שחרורחבר שלום רב עזרתם לי רבותבעבר אני מקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה שצצה לי לאחרונה-ברשותי חלונות XP ותוכנת אנטי וירוס AVG לאחרונה אינני יכול לפתוח דואר שנשלח אלי -לא כל הדואר יש דואר שאני יכול לפתוח ללא בעיות ויש דואר שאינני יכול לפתוח- יכול להיות שזה קשור לאנטי וירוס- לא נעשה כל שינוי אצלי במחשב ואינני יודע מה הסיבה- בתשובתכם אבקש הסבר מפורט היות ואינני בקיא בתוכנות מחשב-לתשובתכם אודה-אהרון 18 במאי 2011 בשעה 11:35 #42452 sonicחבר האם מדובר על דואר מתוכנת אאוטלוק או דרך ממשק אינטרנט כמו גימייל יאהוו, וואלה וכדומה? והאם מדובר על הודעות אימייל שאינך יכול לפתוח או על קבצים מצורפים להודעה שאינך יכול לפתוח? אם יש הודעת שגיאה, צלם אותה ותעלה לכאן 19 במאי 2011 בשעה 11:44 #42469 אהרון שחרורחבר שלום רב מדובר על קבצים שאינני יכול לפתוח 19 במאי 2011 בשעה 13:25 #42472 sonicחבר האם מדובר על דואר מתוכנת אאוטלוק או דרך ממשק אינטרנט כמו גימייל יאהוו, וואלה וכדומה? אם יש הודעת שגיאה, צלם אותה ותעלה לכאן מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר