פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › הגדרת מדפסת [בעיה נפתרה]
- This topic has 6 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 9 months by
dani36.
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
13 ביוני 2011 בשעה 09:04 #42946
dalit
חבריש לנו בבית מחשב נייח ראשי ועוד שלושה מחשבים (אחד נייח נוסף ועוד שניים ניידים) .
מדפסת HP אלחוטית הוגדרה בכולם, שותפה ואין בעיות איתה, חוץ מהמחשב הנייד החדש . כשאני מגדירה את המדפסתאפשר לשלוח הדפסה ואין בעיה אבל אם כיבתי את המחשב והדלקתי שוב כעבור זמן, המדפסת מוגדרת במצב "לא מקוון" וכשאני שולחת הדפסה – אין תגובה. למה זה כל הזמן חוזר לי למצב "לא מקוון" ?השוני היחידי במחשב זה שהוא עם מערכת הפעלה WIN7 וכל שאר המחשבים הם XP . האם יש קשר ?תודה על עזרתכם.13 ביוני 2011 בשעה 12:42 #42952Google
חבררק כדי להבין יותר טוב, איך היא מוגדרת בדיוק? בכל מחשב המדפסת מוגדרת לפי האיי.פי? או שהיא מוגדרת במחשב אחד מסוים, עשיתם לה SHARE, ואז חיברתם את שאר המחשבים למחשב שהמדפסת מוגדרת בו?
האם עשיתם התקנה מהדיסק שקיבלתם מ-HP? איזה דגם המדפסת?אם תוכלי לעשות צילום מסך של ההגדרות של המדפסות בכל אחד מהמחשבים זה יעזור. תלחצי לחצן ימני על המדפסת -> Properties (בוינדוס 7 זה: Printer Properties), תלחצי לטאב Ports, תוודאי שרואים את כל השורה שמסומנת ב-V, ותעשי צילום מסך.ככה הצילום מסך אמור להיראות:Google 2011-06-13 12:43:50 13 ביוני 2011 בשעה 15:54 #42956dalit
חברהמדפסת HP officejet 6500 E709n series הותקנה במחשב הראשי מתוך הדיסק שקיבלנו ,
עשינו SHARE וחיברנו את כל המחשבים (ע"י הוספת מדפסת , המחשב סרק ומצא את המדפסת שהוגדרה בראשי וקבענו אותה כברירת המחדל). מצ"ב תמונות מסך של ההגדרות.13 ביוני 2011 בשעה 17:12 #42961Google
חברהמחשבים נמצאים ב-WORKGROUP, נכון?בזמן שהמדפסת במצב לא מקוון, תלחצי במחשב עם ה- Windows 7:
Start -> Runתרשמי שם \\D3937E8435ED418 (שזה שם המחשב שמשתף את המדפסות אני מניח), תגידי לי אם הוא מקפיץ לך בקשה לשם וסיסמא. (שימי לב ללוכסנים ולאיך זה אמור להיות רשום בתמונה למטה).בכל מקרה, מה שאני הייתי עושה, זה מסיר את הגדרת המדפסת מכל המחשבים, חוץ מהראשי.ומתקין בכל אחד מהם את הדיסק התקנה מהתחלה, ונותן להתקנה להגדיר את המדפסת עם האיי.פי המתאים, ישירות למדפסת ולא דרך המחשב הראשי (לא דרך ה SHARE).יש דרך להגדיר את המדפסת בלי דיסק ההתקנה, אבל היא קצת יותר מסובכת, אז לא ניגע בזה כרגע.2 יתרונות אני רואה בזה:1. הדפסה מהמחשבים הלא ראשיים, לא תהיה תלויה במחשב הראשי (מה שגם אמור לפתור את בעיית ה"לא מקוון" של הוידנוס 7). ההדפסה תישלח ישירות למדפסת (זה כל הרעיון במדפסת רשת). כך שאם במקרה המחשב הראשי כבוי, או לא עובד או חווה בעיות רשת, ההדפסה עדיין תצא. כשזה לא מוגדר ככה, היתרון של מדפסת הרשת לא מיושם.2. סריקה תוכל להתבצע מכל המחשבים. (כרגע אפשר לסרוק רק מהמחשב הראשי, לא?)זאת הדרך הנכונה להגדיר את המדפסת לפי ראות עיניי.אם בכל זאת החלטת להישאר במצב הנוכחי והלא מומלץ, עשי מה שרשמתי למעלה, ובדקי שגם ה-WINDOWS 7 נמצא ב WORKGROUP.בנוסף, בחלון ההגדרות של המדפסת, תלחצי על "קביעת תצורת יציאה…" בעודך עומדת על "יציאת WSD" (מה שמסומן ב-V), תרשמי לנו מה האיי.פי שרשום שם.Google 2011-06-13 17:28:30 13 ביוני 2011 בשעה 19:55 #42964dalit
חברמצאתי עוד דיסק התקנה שמתאים לווינדוס 7 (הם נתנו לי שני דיסקים) והתקנתי את המדפסת במחשב החדש .
עובד מצויין.אני חושבת שיש הגיון רב בדבריך ואני בהחלט אתקין בנפרד בכל מחשב ומחשב כך שלא יהיו תלויים במחשב הראשי.תודה רבה על העזרה והסבלנות.14 ביוני 2011 בשעה 00:24 #42965Google
חברבשמחה.. אם תחזור הבעיה גם בצורה הזאת, אנחנו כאן 🙂
21 באוגוסט 2012 בשעה 11:25 #48699 -
מאתתגובות
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.