דיסק קשיח תקול

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    hushi
    חבר

יש לי דיסק קשיח נייד עם חיבור USB של WD. בדיסק יש לי תמונות חשובות.
    הדיסק נפל. כשחיברתי אותו למחשב בפעם הראשונה המחשב זיהה אותו, אך לא היתה גישה לקבצים, המחשב דרש אתחול לכונן.
    לילה שלם ישבתי וניסיתי בעזרת תוכנות שחזור שונות להגיע למידע, ללא הצלחה. שמתי אותו בפריזר, עטוף היטב ל20 דקות , לא עזר לי כלום. לאחר המון נסיונות, שבק חיים לגמרי, הנורה עליו דלקה עם חיבורו למחשב, אך המחשב כלל לא קלט שהוכנסה חומרה חדשה.
    לאחר מכן פורק ה HD מהקופסה השחורה שלו, וניסיתי לחבר אותו באופן ישיר למארז, עם כבל SATA וחשמל , והוא כלל לא מזוהה בBIOS ולא עובד, אולי מרגישים מעט את הקוטביות כשהזזתי אותו מצד לצד בעודו מחובר. בנקודה הזו הרמתי ידיים, בדקתי מי התותחים בשוק שחזור המידע, נאמר לי שמיטסי בפלמחים, וציף בת"א הם הכתובת שלי. התחתנתי בפלמחים, אז שלחתי אותו לשם.
    היום קיבלתי הצעת מחיר לשחזור המידע. הם אמרו שיש נזק פיזי גדול בעקבות הנפילה, והם גם צריכים ליבא חלקים מיוחדים לתיקון, ולשחזר את התמונות יעלה לי 7000 שח, ואם הם לא יצליחו אז רק 1000(איזה חמודים). נשמע לי הזוי משהו, רציתי לשמוע את דעתכם, ובנוסף חשבתי לקנות HD תואם, ולפרק את שניהם, בסביבה הכי סטרילית מאבק שאוכל ליצר, ולהעביר את הדיסק(או לוחות, או איך שלא קוראים לזה)מהדיסק התקול לדיסק החדש, מה סיכויי ההצלחה שלי? האם משהו יכול להפנות אותי למאמרים או סרטונים בנושא של איך לעשות את זה. פירקתי עשרות מחשבים, אך מעולם לא פירקתי HD.

אבי לוי
    מנהל בפורום

צר לי לשמוע על ההרפתקאות שלך.

אל תחשוב אפילו לנסות להתעסק עם זה לבד.
    הכונן הקשיח הוא החלק הנע היחידי במחשב והוא מורכב ועדין מאין כמוהו !
    סביבה סטרילית לבד לא תסייע לך.
    טיפול הכונן מסוג זה דורשת ידע מקצועי ומיומנות וכן כלים מיוחדים מאד.
    כל התעסקות שלך עם הכונן, רק תחמיר את המצב.
    צור קשר עם החברה הזו.
    מניסיון שלי הם מאד מקצועיים והמחירים סבירים.
    בהצלחה !
    blue
    חבר

אני ממליץ לך על RECOVER

שלחתי לשם שני אנשים שהיה להם נתונים של העסק (שזה טיפה יותר חשוב מתמונות בדרך כלל)
    הם נמצאים בהרצליה, טיפול ושירות מסור, והמחיר קצת יותר ממחיר "הבדיקה "  שלך 🙂
    motidavids
    חבר

אני מצרף להמלצה על טיק טק שחזור מידע. למשרד שלי נפל לפני שנה הדיסק, עולמנו חרב, ניסיתי לשחזר במספר חברות שלא הצליחו. יש מעט חברות רציניות בנושא, אין ספק שטיק טק היא אחת מהטובות. תוך שבוע שחזרו לי את הדיסק שכולם חשבו שהוא TOTAL LOST . המחיר לא היה זול, כ- 5000 שח, אבל מי שלא עושה גיבוי בסוף משלם.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.