פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › הודעת שגיאה 1723 This topic has 6 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 5 months by ארז. מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ) מאת תגובות 7 באוגוסט 2011 בשעה 10:46 #43953 דודיחבר הייתה לי בעיה בג'ווה ניסית למחוק אותה דרך לוח בקרה הסרה/הוספה ולא הלך. מחקתי אותה פיסית מהספריה שלה ועדיין נשארת רשומה בלוח בקרה כקיימת. ותמיד אותה הודעת שגיאה. גם ניסיון התקנה מחדה לא הלך. תודה מראש 7 באוגוסט 2011 בשעה 15:56 #43958 אבי לוימנהל בפורום ראה פה דף עזרה בנושא. שים לב שאין מדובר בשגיאה של Windows installer על כל פנים בדף תמצא פתרונות לשתי התקלות. 7 באוגוסט 2011 בשעה 22:31 #43972 דודיחבר ל rush שלום. תודה על התגובה, ניסיתי את שתי האפשרויות המופיעות בדף העזרה של java וזה לא עובד. התוכנה עצמה לא קיימת במחשב כי הסרתי אותה ידנית מהספריה שלה אך בכל זאת מופיעה בלוח בקרה ומשם אני לא יכול להסיר אותה. בזמן התקנה מחדש אני מקבל הודעה שהתוכנה קיימת כבר, והמחשב לא מצליח להסיר אותה כדי להתקינה מחדש. אני מצרף את הודעת השגיאה שאני מקבל בזמן ניסיון ההסרה. 8 באוגוסט 2011 בשעה 00:27 #43976 אבי לוימנהל בפורום התקלה שלך אינה קשורה ל JAVA היא נובעת מקובץ DLL שחסר ל Windows Installer הורד והתקן מחדש את Windows Installer ונסה שוב. 8 באוגוסט 2011 בשעה 10:23 #43982 דודיחבר שלום RUSH ניסית מה שאמרת ולא הלך, יש השפעה על איזה ווינדוס אני עובד? כי ההגדרות שהופיעו בפרופיל שלי היו ישנות (תיקנתי בנתיים) אני כרגע עובד עם ווינדוס 7 32 סיביות. 12 באוגוסט 2011 בשעה 09:42 #44084 דודיחבר תודה לכל מי שניסה לעזור! הבעיה ניפתרה בכך שמחקתי מהרג'יסטרי אכל מה שקשור לג'ווה! היות וזה עבודה ברמת ידע מעל לשלי אז נאלצתי להביא טכנאי שיעשה את העבודה. תודה לכם. 12 באוגוסט 2011 בשעה 10:13 #44085 ארזחבר גם אני בעבר נתקלתי בבעיות דומות, אם אתה מנסה למחוק תוכנה כלשהי (לאו דווקא JAVA) והיא מופיעה בהוספה/הסרה זה לא מספיק למחוק רק את התיקייה אלא גם את הגדרות הרישום כפי שהטכנאי שלך עשה. אני מהאינטרנט למדתי המון דברים שלא ידעתי על הרגי'סטרי מסתבר שהמון שגיאות תוכנה במערכת ההפעלה נובעות מרישום לא תקין. מאת תגובות מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר