פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › הודעת שגיאה – WQCJI
- This topic has 5 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 5 months by
אבי לוי.
-
מאתתגובות
-
17 באוגוסט 2011 בשעה 15:41 #44194
Dvir
חברשלום,
יש לי מחשב נייד (לנובו N100 3000).
היום בבוקר כשהדלקתי אותו (ממצב שינה) הופיעה ההודעה הבאה על גבי מסך שחור:
WQCJI is compressed Press Ctrl + Alt + Del to restart
כאשר לחצתי המחשב כאילו מופעל מחדש וחוזר לאותה הודעה וחוזר חלילה.
לא ניתן לצאת מהדף הזה ולא ניתן להמשיך. פשוט מעגל קסמים.
למישהו יש מושג מה קרה ומה עושים כדי לפתור את זה????
מודה לכם מאוד,
דביר17 באוגוסט 2011 בשעה 15:50 #44196אבי לוי
מנהל בפורוםשלום דביראני מניח שמדובר במערכת XP
תקן אותי באם אני טועה…על כל פנים זה נשמע כמו שמערכת ההפעלה נפגמה.למעט ההודעה הזו, אתה לא מקבל הודעה אחרת עם קובץ שחסרכדוגמת: NTLDR ?מה כתוב בדיוק במסך השחור ?17 באוגוסט 2011 בשעה 16:00 #44200Dvir
חברהיי,
תודה על ההתייחסות.
מדובר במערכת הפעלה XP.
לא מקבל שום הודעה נוספת.
מה שרשמתי זה בדיוק מה שכתוב על גבי מסך שחור בתחתית סמן (_) מהבהב.
כשאני לוחץ על קונטרול אלט דליט אני יכול להגיע ל LENOVO CARE.17 באוגוסט 2011 בשעה 16:09 #44201אבי לוי
מנהל בפורוםלפני שאני שולח אותך לפעולות תיקון מורכבות.נסה תחילה את הפעולה שמבוארת פה.אני בספק רב אם זה יצליח, אולם שווה לנסות.באם אין שינוי והמערכת לא מגיבה לכלום,אין מנוס מלבצע תיקון לעותק שברשותך.הפעולה לא תמחק את הפרופיל והמידע שלך,רק תחליף את כל מערכת ההפעלה מלמטה.תזדקק לתקליטור ההתקנה של XP והרבה סבלנות.כיצד מבצעים זאת – ראה פה סעיף 11.באם זה גדול עליך, כדאי שתפנה לטכנאי טוב שיסייע לך.בהצלחה !Rush 2011-08-17 16:10:57 17 באוגוסט 2011 בשעה 16:21 #44202Dvir
חברהיי אבי,
הרגת אותי. חשבתי שמדובר במשהו פשוט 2 3 לחיצות ופתרתי את הבעיה.
אין לי דיסק התקנה – רכשתי את המחשב לפני מספר שנים (מאחר והוא נייד הגיע כולל מערכת הפעלה).
אתה יכול להמליץ על טכנאי אמין?
תודה,
דביר17 באוגוסט 2011 בשעה 17:30 #44203אבי לוי
מנהל בפורוםהיי דבירשמדובר בפעולות תיקון, הן עלולות "להפחיד" משתמש שאינו מנוסה. ((-:לפני הפניה לטכנאי.ציינת כי לחיצה על רצף המקשים הנ"ל מביא אותך ל – LENOVO CAREיתכן וקיימת שם אופציית תיקון עצמי והתאוששות.לכן לפני הכל, פנה לשרות הלקוחות ולתמיכה של LENOVO ישראל בקישור – הזהציין את התקלה ושאל אותם באם ניתן לבצע פעולת התאוששות וכן הדרכה.באם כלו כל הקיצים, חלק מהמנהלים פה מתגוררים באיזור המרכז.אני מתעתד להיות בארץ לפני החגים ((-:אתה מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי באם אין מנוס מטכנאיואשתדל שאחד מאנשי הצוות שלנו יבקר אותך.בהצלחה ! -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.