פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › תקלה באתר הבנק This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 years, 7 months by עמי. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 31 באוגוסט 2011 בשעה 19:17 #44386 עמיחבר תקלה באתר בנק הפועלים הבנק מאפשר לי ביצוע פעולות, קבלת מידע על שוק ההון וכדומה באינטרנט ובכל זאת איני יכול לקבל מידע על ני'ע שאינם בתיק ההשקעות שלי פניתי לתמיכה הטכנית של הבנק והם לא הצליחו, לצערי, לפתור את הבעיה, האם תוכלו לעזור לי? בתודה, עמי 31 באוגוסט 2011 בשעה 23:18 #44390 sonicחבר תעלה צילומי מסך ופרט יותר. האם אתה גולש דרך אינטרנט אקספלורר? מה הגירסה של אינטרנט אקספלורר? תיכנס ממחשב אחר לחשבון שלך ותבדוק אם אתה יכול לבצע את הפעולות האלו (מחשב עם אותה גרסה של אינטרנט אקספלורר כמו במחשב שלך) במידה ואתה גם לא מצליח במחשב אחר, זה בעיה ביוזר/חשבון שלך או בעיית תאימות בגירסת דפדפן – פנה שוב לתמיכה של הבנק במידה ובמחשב אחר אתה מצליח לבצע את הפעולות, נסה לאפס את הגדרות אינטרנט אקספלורר לפי המדריך הבא- http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=9792 או נסה להתקין דפדפן אחר. כמו פיירפוקס או גוגל כרום sonic2011-08-31 23:22:42 4 בספטמבר 2011 בשעה 19:48 #44419 עמיחבר התקלה אינה זמנית, גם תמיכה טכנית של הבנק לא הצליחה לפתור את הבעיה אתמול (שבת) היה חתני אצלנו והוא סידר חלק מהתקלה, אבל לא עד הסוף תודה על העזרה עד כה, אפנה שוב בבקשת עזרה במידת הצורך עמי מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר