פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בעיות מרובות במחשב
- This topic has 6 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 4 months by
יניב.
-
מאתתגובות
-
21 בספטמבר 2011 בשעה 22:02 #44687
שלום וערב טוב, אני מאד אשמח לקבל עזרה. יש לי את הלפטופ כשלוש שנים, ויותר מדי בעיות… אותם אנסה לפרט כאן ומקוה שתוכלו לעזור לי.
לפני כחצי שנה האינטרנט אקספלורר הפסיק לעבוד, ז.א. עלו דפים אך הם היו בלי סרגלים ולא הצלחתי להפעיל אותם בשום אופן. עברתי לעבוד עם הפיירפוקס מוזילה (בעל כורחי) אותו התקין לי טכנאי זמן מה לפני כן בגלל שלא הצליח להפעיל את האאוטלוק שלי משם, נדמה לי. לפני מספר ימים הפיירפוקס הפסיק לעבוד ודווקא הדפים של ה- E התחילו לעבוד אך אין בהם סרגלי כלים או בכלל. עולה דף הבית m.s.n יש לי שם סימנים של דף בית ומועדפים ישנים ומשם אני מצליחה לעבוד אתו אבל זה מבאס ולא קל ואני רוצה שתהיה לי אפשרות לעבוד אתו כמו בהתחלה ועם סרגלי כלים. מלבד זאת כבר כשנתיים המחשב בצדו השמאלי תחתון, היכן שהיד שלי נשענת כשהיא מדפיסה, רותח! היד שלי ממש כואבת מכך. גם כשאני סוגרת את המכסה זה לא מפסיק וגם השולחן רותח. מאז שנעלם הפיירפוקס המחשב נכבה מעצמו גם כשאני עובדת אתו וגם כשאני סוגרת אותו ובכל פעם אני צריכה להתחיל מחדש. הוא נורא נורא איטי. בכל פעם שאני פותחת את המחשב מתחילות להופיע לי כיתוביות כאלה שאומרות שלא מותקנים דברים מסויימים וכאלה שאומרים שהמחשב נסגר מבעיה מסויימת ועוד לא מעט כיתוביות.משום שהמחשב שלי ישן ואי אפשר לדעת עוד כמה זמן "יחיה" ומשום שאני "תפרנית" אני לא קוראת לטכנאי וסובלת.. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לסדר את הדברים. אגב ניסיתי להתקין מהדורה חדשה של ה.. מס' 9 ולא הצלחתי כי זה אמר שתוכנה אחרת מותקנת כששום דבר לא מותקן.זה מה שאני זוכרת כרגע. ממתינה לתגובתכם ולהצעתכם או פתרונכם.בתודה רבה רבה מראש, ובברכת שנה טובה ומאושרת,אילנה.27 בספטמבר 2011 בשעה 00:25 #44751היום הייתי אצל טכנאי שקבע כך:
המאוורר אינו מפסיק לעבוד לרגע משום שהכל מלא אבק שם ולכן גם הוא רותח כל כך וגם היד שלי כואבת מהקרינה הרבה.המחשב יכול ללכת כל רגע בשל כך.צריך לפרמט מחדש את המחשב.הוא דרש ממני 600 שקלים שאינני יכולה לשלם.אם היה מבקש 200 מילא, עוד הייתי יכולה לגייס את זה.מה אני צריכה לעשות?!ולמה אף אחד לא השיב לשאלותי מ- 21.9, איפה המומחים?אני אשמח לשמוע תשובה בהקדם. תודה, אילנה.30 בספטמבר 2011 בשעה 12:04 #44780יניב
מנהל בפורוםשלום אילנה לגביי האבק הייתי ממליץ לך לחנות מחשבים שינקו אותו בעזרת לחץ אוויר זה לא אמור לעלות לך שקל.
לגביי זה שהוא יכול ללכת פירמוט לא קשורפירמוט זה רק מחיקה והתקנה מחדש של המערכת וזה לא קשור לזה שהוא יוכל למות בגלל בעיה פיזית כמו החום.חשוב!!! באופן כללי וגם לפני פירמוט לגבות את החומר.אם יש לך מחשב נייד את יכולה לקנות כונן חיצוני ולגבות אליו את התמונות ,מסמכים , מועדפים, וכו….לשאלות נוספות אני במסנגר או סקייפ [email protected]30 בספטמבר 2011 בשעה 17:01 #44784צהריים טובים וחג שמח לך רוזנבלסטר,
תודה על המענה.
תודה על העצה באשר ללחץ אויר בחנות מחשבים. לצערי זה נראה לי הזוי להכנס ולבקש ניקוי אויר באמצעות לחץ אויר בלי לדרוש תשלום וברוב המקרים מוגזם. הטכנאי עליו סיפרתי בעצם אמר שישנן שתי בעיות עיקריות והן תפתורנה את כל הבעיות המרובות שאותן הצגתי לו, האחת האבק שסתם את הלפטופ ואשר גורם לו להתחמם בצורה קשה כך שהמאוורר אינו מפסיק לעבוד ולו לרגע אחד. והשניה היא לפרמט את המחשב.
הבעיות שיש לי בלפטופ מלבד הרתיחה הינן איטיות נוראית, דף לא מגיב, שגיאות, נעלם האינטרנט אקספלורר ועכשיו גם הפיירפוקס מוזילה ועוד ועוד ועוד.בכוונה תחילה בניגוד להודעה הקודמת שלי אני מפרטת שיהיה יותר ברור.יש לי דיסק און קי אבל אני לא יודעת מתי ואם הוא קולט את כל החומר שאני מנסה להעביר.אשמח לתשובה נוספת.שנה טובה ומבורכת וחג שמח!אילנה.1 באוקטובר 2011 בשעה 03:44 #44785יניב
מנהל בפורוםשוב שלום,
1. ראשית הייתי פונה לחנות ושואל אותם אם הם רוצים סכום סמלי או שהם יכולים לעשות את זה בחינם ( גם ככה הקומפרסור עובד ) ואם גם זה נראה לך בעייתי לבקש אוויר אולי תנסי לעשות כמו כמה שראיתי כבר שלוקחים את המחשב בתא המטען כשהם הולכים לשטוף את הרכב ומבקשים מהמנקים להפעיל גם לחץ אוויר עליו.2. לגביי האיטיות הייתי מתחיל מלהתקין אנטי וירוס טוב כמו קספרסקי עושה סריקה מלאה ומסיר את הוירוסים.3. מעבר לזה אם יש לך איטיות בדבר מסויים את מוזמנת להעלות את זה פה לגביי האקספלורר הייתי מנסה לעשות איפוס לדפדפן.4. לא הייתי מפרמט לפני שהייתי מוודא שיש את כל הגיבוי הדרוש.1 באוקטובר 2011 בשעה 10:14 #44787תודה רבה לך! זה פשוט גורם להרגשה ממש טובה כל ההתייחסות שלך.
מתי אתה חושב שזה מתאים לעשות זאת, בתיאום לזמן שתוכל להתפנות לכך?האם זה אפשרי בערב?המסנג'ר והסקייפ שלי גם נעלמו לי משום מה. אני אנסה להחזיר אותם היוםואז אבקש ממך "חברות", או.קיי?!.תודה רבה והמשך שבת טובה, אילנה.2 באוקטובר 2011 בשעה 01:17 #44800יניב
מנהל בפורוםאין שום בעיה את מוזמנת להוסיף אותי למסנגר או לסקייפ.
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.