?! default gateway is not available

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים ?! default gateway is not available

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    nitzan_tal
    חבר

שלום לכולם 🙂

לפני שלושה ימים קניתי מחשב של דל XPS ועליו מותקן windows 7 64 bit. מהרגע שקניתי אותו וניסיתי להתחבר לwifi בבית החיבור לא עובד לי.
    למספר דקות החיבור עובד ואז מופיעה לי הודעה שאין גישה לאינטרנט. כשאני עושה "פתירת בעיות" מופיע לי המשפט default gateway is not available.
    אחרי זה הוא מתקן אותו. ואז למשך מס דקות הכל עובד ושוב אותה בעיה.
    חשוב לציין שכשאני מפעילה את המחשב בsafe mode האינטרנט עובד נהדר!!! לא מתנתק ולא שום דבר…
    במהלך היום בדקתי באינטרנט בכל מיני פורומים וניסיתי כל פתרון אפשרי – הורדה של הפיירוול, הסרה של האנטי וירוס (מקפי או כל אנטי וירוס אחר), התקנה מחדש של הדרייבר של ה – network adapter הרלוונטי מהדיסק המקורי של הדרייברים שקיבלתי עם המחשב, סידור של ההגדרות של הראוטר על ידי נציגות דל ואפילו התקנה של הווינדוס מחדש!!!
    אני כבר יום שלם עם הנציגות של דל בטלפון ובאמת שאני על סף שבירה…
    אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי  !!
    מבולבל
    המון המון תודה!
    ניצן 
    אברהם
    חבר

ראשית, גילוי נאות: לא נתקלתי בבעיה כזו עדיין, ואינני יכול להציע פיתרון ודאי.

אוכל רק להציע- כיון שנראה שהבעיה קשורה לdefault gateway, הייתי מציע שתנסי להגדיר כתובת IP + default gateway באופן ידני.  א"א להפסיד כלום מלנסות 🙂

(זה לא מסובך, יש כל מיני מדריכים ברשת, למשל זה: http://www.netcheif.com/Articles/FixedIP/FixedIP.htm)
    nitzan_tal
    חבר

היי,

ניסיתי גם לעשות את זה – לא עבד לצערי.
    חוץ מזה, אני לא רוצה להגדיר בצורה ידנית את האינטרנט שלי, עכשיו כל פעם שאני ארצה להתחבר אצטרך להגדיר מחדש..?
    יש עוד מישהו אולי ששמע או מכיר את הבעיה..?
    ראיתי בכל מיני מקומות אחרים שזה כן קורה להרבה אנשים…
    שוב תודה מראש,
    ניצן חיוך
    אלי
    חבר

עיין כאן

אברהם
    חבר

[QUOTE=nitzan_tal]

חוץ מזה, אני לא רוצה להגדיר בצורה ידנית את האינטרנט שלי, עכשיו כל פעם שאני ארצה להתחבר אצטרך להגדיר מחדש..?

[/QUOTE]

ממש לא. אתה מגדיר פעם אחת , וזה נשאר כך עד שתחליט לשנות.
    יניב
    מנהל בפורום

לאינטרנט אחר אתה מצליח להתחבר כמו ארומה וכאלה?

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.