חוסר יכולת לגלוש

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    גיא
    חבר

שלום רב.

יש מחשב נייד עם מערכת הפעלה WIN XP SP3, הוא פתאום הפסיק להעלות דפי אינטרנט, הוא חושב הרבה זמן ואז נותן שגיעה 104 או 105 בכרום (באקספלורר גם לא עובד) עם מנסים הרבה פעמים מידי פעם הוא מצליח להעלות את האתר, PING אחוצה לכל אתר תקין וזמנים תקינים גם בPING ארוך, ניסיתי גם בחיבור אלחוטי וגם בחיבור קווי, וזה אותה התופעה. עשיתי NETSH לא עזר, ניסיתי להגדיר IP קבוע במחשב ולהגדיר בנתב DMZ לאותו מחשב עדיין אותו הדבר, יש לציין ששלושת המחשבים האחרים בבית עובדים תקין גם בקווי וגם באלחוטי. כאשר עשיתי אבחון בעיות חיבור הוא אומר שיש תקלה במשהו שנקרא "קטלוג ספקים" (תרגום חופשי מרוסית כי המערכת הפעלה היא ברוסית) ונותן לי אופציה לאתחל את המחשב, אחרי אתחול של המחשב זה לפעמים עובד דקה או שתיים ואז חוזר לסורו, באחת הפעמים הוא כן הצליח להעלות לי אתר לבדיקת מהירות למרות שלקח לו הרבה זמן הוא נתן לי תוצעות תקינות כולל PING. בדקתי עת המחשב עם אנטיוירוס של נורטון (אנטיוירוס קנוי ופעיל) הוא לא מצא שום דבר מיוחד (דרך הגב גם האנטיוירוס מצליח להתחבר לשרת שלו רק לעטים רחוקות) ניסיתי כמו כן לבטל את האנטיוירוס ואת החומת אש של המחשב ולצערי גם זה לא הביא תוצעות.
    מאחר ואני כבר די מיואש השמח אם למישהו יש איזה רעיון מקורי שיוכל לחסוך ממני פירמוט למחשב והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה.\
    בברכה, חג שמח.
    אלי
    חבר

הורד והפעל קובץ זה

גיא
    חבר

הקובץ הופעל אבל לא עשה שום הבדל, אחרי שמחקתי את כל הפרוטוקולים והתקנתי אותם חזרה הצלחתי לגרום לכל האתרים לעלות אבל ממש ממש לעט, בבדיקת מהירות לוקח מלא זמן לעלת אבל מראה מהירות תקינה כולל PING תקין. האם יש עוד רעיונות? 

כמו כן הופיע לי בחיבורי רשת משהו שנקרא חיבור אינטרנט יש למישהו מושג מה זה?
    אלי
    חבר

בצע בדיקה במצב בטוח עם רשת

האם גם שם יש איטיות
    גיא
    חבר

כן

אלי
    חבר
    איזה פרוטוקולים מחקת
    בדוק ברשימת הפרוטוקולים של כרטיס הרשת שלך

שאין פרוטוקול מוזר שמפריע לתקשורת. אני ממליץ לצלם את המסך ולהעלות לכאן

sonic
    חבר

נסה לבדוק מזיקים עם התוכנה  Malwarebytes.

בצע עדכון של התוכנה ולאחר מכן סריקה. מדריך קצר כאן
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.