מדיה פלייר מחרחר

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    mimi1
    חבר

מדיה פלייר גירסה 11. 

כל הקבצים נקראים חלק. קבצי וידאו בעלי סיומת MTS (מצלמות HD של קנון) הוא מראה וידאו אבל במקום סאונד משמיע קול נחירה.
    בעבר עבד, אין לי מושג מה עשיתי שגורם לכך.
    התקנתי מחדש קודקים.
    ניסיתי לנגן ב-VLC את הקבצים ויש סאונד אך הוא מתקשה לנגן את הוידאו בשל כובד הגרפיקה.
    ERAN L
    חבר

תנסה להוריד נגן אחר,לדוגמא:  חבילת המדיה של K-LITE שמנגנת כמעט כל קובץ אפשרי.

יכול להיות שזה יפתור לך את הבעיה.
    mimi1
    חבר

הורדתי ולא עזר….

ERAN L
    חבר

תחפש חפש תוכנה שממירה קבצים. את הקובץ שלך לקובץ AVI למשל.

יש ים תוכנות חינמיות שעושות את זה.
    mimi1
    חבר

כן אבל מה שמתסכל אותי הוא שזה עבד פיקס ולאחר ששיחקתי בהגדרות לא ברור לי במשה בדיוק זה קרה. 

אלי
    חבר

בדוק אם בתוכנה שהגיעה עם הדרייבר לא מוגדר שום אפקט.

אם לא מופיע לך סמל מיוחד של הכרטיס קול ליד השעון, בד"כ תמצא אותו בלוח הבקרה.

mimi1
    חבר

עליתי על הסיפור. תוכנת TOTAL MEDIA 3.5 – שבעזרתה אני משתמש בכרטיס טלויזיה היא המתנגשת. ברגע שאני מסיר אותה הוידאו חוזר לעבוד כרגיל. 

האם יש למישהו פיתרון? (אני רוצה להמשיך לצפות בטלויזיה וגם בוידאו)
    נ.ב. יש לי מחשב נוסף ששם מותקנת התכנה ואין שום התנגשות שם! (בעבר היתה אותה תקלה אך הסתדרה ואין לי מושג איך).
    mimi1
    חבר

אוסיף ואומר: הקודקים שטוטאל מדיה מתקינה משבשים את הקודקים של המדיה פלייר. יש רעיון?

mimi1
    חבר

אני מתקדם עוד צעד. 

הקובץ הספציפי הזה שנמצא במסלול הזה: C:\Program Files\Common Files\ArcSoft\MPEG Engine\ASAudio.ax
    הוא הגורם להתנגשות. כשאני מוציא אותו מהתיקיה המדיה פלייר חוזר לקרוא קבצי MTS כולל אודיו, אבל הטוטאל מדיה משדר לי טלויזיה בלי אודיו. כאשר הקובץ חוזר לתיקיה זה מתהפך….

אנא הושיעו!
    mimi1
    חבר

יש חדש?

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.