פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › תקלה בצירוף קובץ בgmail דרך כרום This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 4 months by נעמה. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 26 באוקטובר 2011 בשעה 10:46 #45161 נעמהחבר שלום לכולם, יש לי תקלה שלא מצאתי דרך לפתור אותה, אשמח לעזרה דחופה! כשאני לוחצת על "צרף קובץ" בג'ימייל- (במייל שאני שולחת), אין תגובה- כלומר לא נפתח החלון של התיקיות לחיפוש הקובץ. יש לציין- שהתקלה קורית בגלישה דרך כרום ולא באקספלורר. ניסיתי לעדכן גרסה של הכרום והיא מעודכנת. תודה רבה!! נעמה 26 באוקטובר 2011 בשעה 13:43 #45162 אברהםחבר סתם לידיעתך- יש אפשרות נוספת לצירוף קבצים, ע"י גרירתם מהמיקום המקורי- לראש ההודעה הנשלחת. ניסית את זה וגם זה לא עבד? 26 באוקטובר 2011 בשעה 14:00 #45164 נעמהחבר כן, דווקא הגרירה עובדת, אבל הייתי רוצה לנסות לתקן את הבאג, כי יותר נוח להוציא את הקובץ מתוך רשימה או תיקייה. אם יש לך פתרון לנושא זה- אשמח. נעמה מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר