תקלה בפייסבוק – פרצו לי לחשבון [תשובה התקבלה]

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים תקלה בפייסבוק – פרצו לי לחשבון [תשובה התקבלה]

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    הדר
    חבר

היי לכל המבינים בדבר ובכלל, 

מזה כבר כמה ימים, כל פעם שאני נכנסת לפייסבוק דרך המחשב, אין לי אפשרות לעשות פעולות בסיסיות כגון: כניסה לצ'אט (הוא אומנם על ירוק, אבל הוא לא נותן לי לפתוח את הרשימה שמראה לי מי באון- ליין). להכנס להודעות הפרטיות- אני רואה שיש לי 5 הודעות, וברגע שאני לוחצת על ההודעה, זה עושה לי סימן של "טוען.." ולא פותח (ואח"כ מראה לי כאילו כבר קראתי את ההודעה). בנוסף, כל ההודעות על ה- wall, אם אני ארד עם הגלגלת למטה, יש אפשרות של "older posts", ואם פעם הייתי יכולה ללחוץ על זה והיה נפתח לי כל הפווסטים הקודמים, עכשיו זה לא נותן לי לפתוח. 
    עכשיו, לפני כמה ימים הייתה לי יום הולדת (כן, תודה), ואני תוהה אם יש קשר בין הדברים מכיוון שבאותו יום זה התחיל, ייתכן, שמכיוון שהיה קובץ גדול של אנשים שכתבו לי גם על ה- wall וגם בהודעות.. אני באמת לא יודעת אבל אולי יש קורולאציה בין הדברים. 
    בכל מקרה, ארצה לציין, שאם אני נכנסת דרך הפלאפון (גלאקסי) לפייסבוק- אני יכולה לראות את הדברים רגיל ואין תקלות. אז האם זה המחשב? האם זה הסינכרון בין המחשב לפייסבוק? אני אציין שאין לי בעיות גלישה באף אתר אחר. אז מה… מה עושים??? 
    טוב, הותשתי..  מבולבל 
    מקווה שמישהו אי שם יכול לעזור לי 
    תודה!! 
    יניב
    מנהל בפורום

האם ניסית לעשות שחזור מערכת?

האם ניסית לעשות איפוס דפדפן?
    הדר
    חבר

לא, אשמח לדעת איך? 

יניב
    מנהל בפורום