פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › עזרה אחרי פרמוט
- This topic has 7 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 2 months by
אבי לוי.
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
15 בנובמבר 2011 בשעה 16:10 #45458
FishnZone
חבראני מקווה שפה אני ימצא תשובה,
פרמטתי את המחשב הכל טוב, סיימתי לפרמט אותו.אבל כל פעם שאני מסיים לפרמט אותו ומבצע כיבוי והפעלה, יש לי שגיאה בסגנון הזהThe file C:/WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM missing or currputוהמחשב לא נדלק וצריך לפרמט שוב, מה עושים ?15 בנובמבר 2011 בשעה 16:58 #45459אבי לוי
מנהל בפורוםזו אכן צרה צרורה.
הפתרון לתקלה שלך הוא ארוך מתיש ומייגע.יש באפשרותך שלוש אפשרויות.1. לנסות להתמודד עם פתרון לתקלה – ראה פה.כפי שציינתי הפעולות רבות ומסובכות ביותר.2. להריץ תיקון לעותק באמצעות תקליטור ההתקנה.3. לפרמט הכל מחדש.מניסיוני, כדאי לפרמט את הכל מחדש, משום שהזמן והמאמץ הרב שתשקיע בפעולת התיקוןשספק אם יצלח, לא שווה את זה.15 בנובמבר 2011 בשעה 19:14 #45462FishnZone
חבראבל כל פעם שאני מסיים לפרמט אותו ומבצע כיבוי והפעלה, יש לי שגיאה הזה16 בנובמבר 2011 בשעה 00:23 #45473אבי לוי
מנהל בפורום1. תוודא שאתה מבצע את הפרמוט וההתקנה באופן תקין על כל שלביו.
2. נסה להתקין מתקליטור התקנה חלופי (רצוי מקורי)3. בסבירות הכי נמוכה, יש לבדוק את תקינות הכונן הקשיח.האם קבלת שגיאות או בקשות לאיתור קובץ מסוים במהלך ההתקנה ?Rush 2011-11-16 00:23:49 16 בנובמבר 2011 בשעה 23:44 #45513FishnZone
חברבקשר ל-1,
פירמטתי מספר פעמים את המחשב שלי, ומחשבים נוספים בצורה טובה, אז אני חושב שאני מתקין באופן תקין.בקשר ל-2,יש לי דיסק מקורי, כשניסיתי להתקין איתו נתקלתי במספר שגיאות שהפריעו להמשך ההתקנה.צרבתי גם מספר דיסקים אחרים וגם בהם הופיעו שגיאות שונות מלבד דיסק אחד שהצליח להתקין אבל עדין יש את הבעיה כשאני מכבה תמחשב הוא עושה את השגיאה שציינתי.בקשר ל-3,יש לי תחושה שזה הכונן הקשיח מכיוון שהוא ישן מאוד, בנוסף יש לו באד סקטורים (אם הבנתי נכון את הכוונה ל"באד סקטורים" שזה שריטות בכונן, מכיוון שהוא חטף כמה וכמה מכות במהלך השנים)יש לי כמה הערות :א. איך אני בודק את הכונן הקשיח ואת מצבו וכיצד אני יכול לדעת שהוא גורם הבעיה ?ב. מה הסיכוי שהוא הגורם לבעיה הזאת ? ואם אני אחליף כונן קשיח לכונן חדש, לא יהיו לי בעיות בהתקנה ?*אני מקווה שלא תתייאש ממני ותרצה להמשיך לעזור לי.כרגע אני כותב לך מהמחשב "הבעייתי" הצלחתי לעלות לו את הווינדוס ולהפעיל את האינטרנט אבל ברגע שהוא יתכבה יהיה שוב את השגיאה.אז אני מצטער שלוקח לי זמן להשיב לך על התגובה.17 בנובמבר 2011 בשעה 14:09 #45516אבי לוי
מנהל בפורום[QUOTE=FishnZone]
בקשר ל-2,יש לי דיסק מקורי, כשניסיתי להתקין איתו נתקלתי במספר שגיאות שהפריעו להמשך ההתקנה.צרבתי גם מספר דיסקים אחרים וגם בהם הופיעו שגיאות שונות מלבד דיסק אחד שהצליח להתקין אבל עדין יש את הבעיה כשאני מכבה תמחשב הוא עושה את השגיאה שציינתי.[/QUOTE]
זו התשובה שלך.התקליטור אינו תקין וכתוצאה מכך, חלק מהקבצים הנחוצים אינם מועברים ומותקנים.מניסיון שלי, בהחלט תתכן אפשרות שהקורא האופטי שלך "אשם" במצב.1. נסה להשיג תקליטור התקנה חלופי.2. נתק את כל הכוננים האופטיים שלך – וחבר כונן DVD תקין והגדר אותו כ -MASTERאיני סבור שהשגיאה שלך נובעת מהכונן הקשיח.אולם אם תרצה, תוכל לעיין פה בכלים ואפשרויות בדיקה.אתה לא יודע שאין ייאוש בעולם… ((-:18 בנובמבר 2011 בשעה 16:02 #45535FishnZone
חברשחכתי להוסיף,
כשאתה מתחיל את הפרמוט יש את המסך הכחול המסך של הפרמוט,וכשאתה בוחר מחיצה לפרמוטזה נותן לך 3 אפשרויות (או 2 תלוי אם מותקן עליו ווינדוס)* Format the partition by using the NTFS file system (Quick)
* Format the partition by using the NTFS file system
* Leave the current file system intact (no changes) אם מותקן ווינדוסעכשיו כשאני עושה "Format the partition by using the NTFS file system" זה נתקע על 0%*נתתי לו יום שלם להיות ככה וזה עלה ל 1% ונתקע…למה ?והקורא האופטי שלי במצב טוב, קניתי אותו לפני חצי שנה ובקושי השתמשתי בו…והכונן הקשיח להפך… נמצא אצלי יותר מ3 שנים…19 בנובמבר 2011 בשעה 21:20 #45545אבי לוי
מנהל בפורוםאם כך המצב, חבל שלא ציינת זאת קודם.
זה נובע מהדיסק הקשיח.נסה להחליף דיסק ולפרמט אותו מהתקליטור שלך. -
מאתתגובות
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.