פייסבוק לא מגיב

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    רות
    חבר

בערך כשבועיים הפייסבוק שלי לא מגיב – אני מצליחה להכנס לאתר אבל כשאני לוחצת עם הסמן של העכבר על הפיסבוק – אין תגובה – לכלום…

לפני כשבועיים הוא ממש האט את הקצב הייתי צריכה ללחוץ כמה פעמים לני שהיה מגיב ולפני כשבוע פשוט לא מגיב.
    היום הצלחתי להכנס ולעשות כמה פעולות – כשפתאום קפצה הודעת שגיאה (חלון שנראה בפורמט של wundows אם אני לא טועה) באפור ואדום… לא זוכרת את הודעת השגיאה – בסופה היה כתוב ok למחיקת התוכנה Cancel על מנת לעשות disable לחצתי על cancel ושוב הפייסבוק לא מגיב…

אשמח אם תוכלו לעזור 🙂

צבי6
    חבר

רות ערב טוב,

עשית איפוס דפדפן?
    אם את משתמשת עם אינטרנט אקספלורר:
    לסגור את כל החלונות של הדפדפן אקספלורר, כולל כרטיסיות שבאותו חלון. להשאיר חלון אחד פתוח בלבד. ואז ללחוץ בתפריט למעלה:

כלים > אפשרויות אינטרנט>מחק> לסמן את שני הריבועים הראשונים: זה שמעל לקו "שמור נתוני אתרים" או משהו כזה, וכן את הריבוע השני שמתחתיו "קבצי אינטרנט זמניים"> להוריד את הסימונים מיתר הריבועים. שרק השניים הנ" יהיהו מסומנים> לחיצת "מחק". –
    -כעת, רות, תני לזה לרוץ , זה יכול לקחת בין 10 שניות ל2-3 דקות, הדפדפן מוחק קבצים זמניים ומיותרים שצבר.
    לאחר מכן סגרי את הדפדפ ופתחי שוב. בד"כ זה יעזור. אם לא- כתבי פה ונמשיך. בהצלחה.
    רות
    חבר

תודה… אבל לא עזר. עשיתי מה שאמרת ולקח 2 שניות (אולי כי אתמול הפעלתי את הccleaner??)

אבל עדיין הפייסבוק פשוט קפוא (אני יכולה לגלגל את העמוד למטה ולראות מה כתבו לי אבל לא ללחוץ על העמוד).
    יש עוד רעיון?
    תודה על העזרה…
    צבי6
    חבר

-לעשות איפוס כללי של כל הדפדפן:

לשונית מתקדם>כפתור "איפוס" ללחוץ> לסמן "מחק הגדרות אישיות"> ללחוץ "אפס"> להמתין101 שניות- 2 דק' כנ"ל.
    -זה מוחק את כל הדפדפן, כולל סיסמאות שמורות.
    אם יש סיסמאות קריטיות ששמורות ואת לא זוכרת> כתבי לי פה ואמשיך.
    ושוב, חשוב מאד:
    שיהיה פתוח רק, ואך ורק, חלון אחד של האקספלורר, אתר אחד.
    אאוטלוק/מסנג'ר/ICQ/סקייפ וכל תוכנת אינטרנט-לסגור בזמן האיפוס דפדפן.
    כנ"ל לא לפ]תוח דפדפנים אחרים בזמן הזה כמו כרום ופייר פוקס.
    אגב, פתרון זמני יכול להיות גם הורדה של פיירפוקס ושימוש בו
    צבי6
    חבר

לילה/בוקר טוב, רות 🙂

הצלחת?
    רות
    חבר

לא עזרבכי

צבי6
    חבר

רות שלום,

אז:
    או שתסירי את האקספלורר לגמרי > איתחול מחשב> התקנה מחדש.
    כמובן שלהוריד קודם את קובץ ההתקנה של IE9, לפני שאת מסירה את האקספלורר… ורק אז להסיר כנ"ל.
    בכל מקרה,
    התקיני גם דפדפן פייר פוקס ו/או גוגל כרום. שאם לא רואים באקספלורר והאיפוס לא עוזר-נסי בשני.
    אם לא יעזור לך ההתקנה מחדש של האקספלורר- שימי לי הודעה פה, ואנסה.
    צבי6
    חבר

-נ.ב. לעדכן את האנטי וירוס וגם תוכנת נגד רוגלות טובה, כמו Ad-aware החינמית, ולבצע סריקה.

-עם ובלי קשר לתקלה הזו.

בהצלחה.
    צבי6
    חבר

בוקר, רות:)

מה קורה? הצלחת??
    רות
    חבר

זה לפ טופ של העבודה (לא מוכנים לתת לי טמיכה לתקלה הזו כי היא לא קשורה לעבודה).

אני לא יודעת איך להסיר ולהתקין את האקספלורר מחדש…
    ואני לא יכולה להתקין פיירפוקס וגוגל כרום כי אסור לנו…
    תודה על העזרה 
מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.