עשיתי משהו במחשב והוא השתגע!

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים עשיתי משהו במחשב והוא השתגע!

מוצגות 14 תגובות – 1 עד 14 (מתוך 14 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    GAL5070
    חבר

רציתי לפתוח משהו בעזרת תוכנת הפעלה אחרת אז לחצתי על התיקייה בשולחן עבודה ועשיתי open with…
    ובטעות לחצתי על לפתוח עם האינטרנט ( כל הזמן לפתוח בעזרת האינטרנט ) ועכשיו כל הדברים בשולחן עבודה עם סמל של אינטרנט כזה! ושאני לוחצת כדי להיכנס אליהם זה כאילו נכנס מהאינטרנט.. בקיצור זה לא המחשב האישי שלי זה של עוד אנשים וזה ממש מפריע וזה לא פותח חלק מהדברים.. בבקשה תעזרו אני לא יודעת מה לעשות! אני רוצה שכל פריט ייפתח עם תוכנת ההפעלה הייחודית שלו! מקווה שהבנתם :S

הילה
    חבר

שלום,
    אל תדאגי ואל תבהלי. אפשר לסדר את זה.

איזו מערכת הפעלה יש לך? (חלונות xp, 7?)

GAL5070
    חבר

אני לא בטוחה שהבנתי כי אני ומחשבים זה לא הולך ביחד אבל נראה לי שאם הבנתי אז זה ווינדאוס 7

הילה
    חבר

הבנת כמו שצריך מוחא כפיים

תלחצי על התחל
    תבחרי ב"לוח הבקרה" , ושם תלחצי על האפשרות "תוכניות ברירת מחדל".

בחלון שיופיע לך, תבחרי באפשרות הראשונה : "קבע את תוכניות ברירת המחדל שלך".
    אחר כך בצד תראי את רשימת התוכנות שיש לך במחשב.
    תלחצי על התוכנה של האינטרנט אקספלורר (צורה של e בכחול) ואז תלחצי למטה על האפשרות "בחר ברירות מחדל עבור תכנית זו".
    תופיע לך רשימת הקבצים שנפתחת , כרגע עקב מה שקרה – באינטרנט ואת פשוט צריכה להסיר מהכל את הסימון של הוי ולהשאיר סימון רק בקבצים שכתוב שהם html / htm או כל דבר שכתוב לך שקשור לאינטרנט (כמו קיצור דרך לאינטרנט).
    בסיום כמובן תלחצי על שמור.
    תסגרי הכל ותפעילי את המחשב מחדש.
    תכנסי שוב למחשב ותבדקי אם הכל בסדר.

אשמח לשמוע אם הבעיה נפתרה והכל תקין.

הילה

GAL5070
    חבר

לא זה לא עובד… הבנתי מה אני צריכה לעשות ומה הכוונה של זה אבל שנכנסתי לתוכנה של אינטרנט אקספלורר זה לא הראה לי משהו מיוחד זה הראה לי רק את הקיצורים של HTML האלה.. ולא הראה לי תוכנות אחרות שנפתחות עם זה.. תודה על העזרה אבל את יודעת אולי מה זה אם לא זה? זה ממש מתסכל :S אני פשוט לא יודעת מה לעשות אני מרגישה כאילו ממש הרסתי לעצמי את כל המחשב חח אני לא מצליחה לפתוח כלום

הילה
    חבר

את יכולה להעלות צילום מסך של מה שמופיע לך ברשימה? 

הנה מדריך איך לצלם מסך 
    ומדריך להעלאת תמונה לפורום

בנוסף, אני לא ממש בטוחה שזה יפתור את העניין אבל אולי תנסי לבצע שיחזור מערכת ולהחזיר את המחשב לתאריך/שעה שבו הוא היה בסדר ולבדוק אם זה פתר את הבעיה
    תלחצי על התחל
    ועל "כל התכניות"
    תלחצי על עזרים
    ואז על כלי מערכת ותבחרי בשיחזור המערכת.
    תבחרי באפשרות לשחזר את המחשב לתאריך מוקדם יותר
    ובלוח השנה תבחרי תאריך שמופיע בצורה מודגשת . תבחרי כל תאריך שהיה לפני שהבעיה נוצרה ותאשרי.
    המחשב יפעיל את עצמו מחדש ויגיד לך אם השחזור הצליח או לא.
    אם הוא הצליח – תבדקי אם הבעיה נפתרה.

hilla2011-12-19 22:48:11

lior
    חבר

מקש ימיני על קובץ מסויים שאותו את רוצה לפתוח — פתח באמצעות — תבחרי למשל למוסיקה נגן מדיה פלייר —  ותסמני למטה ברירית מחדל —  והלאה לגבי סוגי קבצים אחרים
    liorfridman2011-12-19 22:49:33

GAL5070
    חבר

כן.. הלוואי שזה היה רק נגן כי עם זה אני עוד יודעת להסתדר.. הבעיה היא שזה כל הדברים במחשב גם האינטרנט והמשחקים על המחשב.. אני צריכה תמיד להשאיר את האינטרנט פתוח כי אם אני יסגור אותו אני לא יצליח להיכנס.. 

GAL5070
    חבר

ואני לא יכולה לעלות את התמונה כי אני לא יכולה להיכנס לצייר… אני לא יכולה להיכנס לשום מקום 🙁
    המחשב נדפק ??!!

GAL5070
    חבר

טוב אולי אני ינסה להסביר את עצמי יותר טוב עכשיו בתקווה שזה יעזור.. סורי על החפירה..
    לחצתי על קובץ מסויים ועשיתי – open with..
    לחצי בטעות על open with internet explorer
    והיה רשום מתחת לזה – always use the selected program to open this kind of file
    ועשיתי V כמו מטומטמת ופתאום כל הקבצים במחשב שלי בשולחן עבודה נהיו עם סמל כזה של דף לבן ובאמצע סימן של האינטרנט ושאני מנסה להיכנס למשל לצייר זה פותח לי איזה דף כאילו אני רוצה להוריד משהו וזה רושם לי  -do you want to open or save this file?  ואז מתחת כתוב או לשמור או לפתוח או לסגור. (open, cancle, save) אני מקווה שהבנתם… ממש כאילו עכשיו לחצתי על הורדה של משהו.. ולא משנה על מה אני לוחצת זה פשוט לא נכנס :S
    מקווה שהבנתם קצת יותר עכשיו

הילה
    חבר

הבנתי מה קרה לך.

האם ניסית לבצע שיחזור מערכת כמו שהצעתי בהודעות הקודמות שלי?
    תעקבי בדיוק אחרי ההוראות שכתבתי .
    (אני חושבת שתוכלי לבצע את זה למרות הבעיה)

ובעיקר תדווחי האם זה עזר

בהצלחה

GAL5070
    חבר

הבעיה שייש לי מחשב באנגלית ואני לא יודעת לתרגם את כל מה שאמרת לעשות גם אם אני מתרגמת בגוגל חח.. את יודעת אולי באנגלית איך נכנסים?

הילה
    חבר

אוקיי, הנה באנגלית:
    Start>
    All Programs>Accessories>System Tools>System Restore
    ובמסך שיופיע לך תבחרי ב:
    Create a Restore Point
    תלחצי על כפתור next 
    ואז יופיע לך מין לוח שנה כזה ובו תבחרי תאריך כלשהו לפני כל מה שקרה לך. אפשר לבחור רק בתאריך מודגש.
    ותלחצי על next
    ושוב על next.
    ואז המחשב יפעיל את עצמו מחדש. תחכי בסבלנות עד שתקבלי הודעה האם השחזור הצליח (
    successful) או לא.
    אם כן הצליח, נסי לבדוק אם הבעיה נפתרה

יניב
    מנהל בפורום

הסתדרת?

מוצגות 14 תגובות – 1 עד 14 (מתוך 14 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.