פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › אני לא מצליח להגדיל סרטים וסירטונים כשאני מגדיל עולה מסך לבן מה אפשר לעשות This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 13 years, 3 months by אלי. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 12 בינואר 2012 בשעה 16:13 #46241 יניבחבר אני לא מצליח להגדיל סרטים וסירטונים כשאני מגדיל עולה מסך לבן מה אפשר לעשות למי שלא הבין אני לוחץ על full screen ועולה לי מסך לבן תודה מראש על העזרה 12 בינואר 2012 בשעה 19:54 #46242 איתיחבר הסר את הקודקים שבמחשב והתקן גירסא עדכנית של קודקיםלהורדת הגירסא העדכנית של K-LITEדווח תוצאות.כמו כן נסה להפעיל את הסרט באמצעות הMedia Player Classic שמותקן ע"י חבילת הקודקים.בהצלחה. 13 בינואר 2012 בשעה 01:55 #46245 אליחבר הפעל וידאו בגודל רגיל לחיצה ימנית בחלון הוידאו ובחירה באפשרות ה settings מעלה את הגדרות הפלש הסר את הסימון ה-v מעל לאפשרות enable hardware acceleration סגור את חלון הגדרות הפלש ונסה להפעיל את הוידאו במסך מלאה מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר