פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › כאשר המחשב עולה נתקע על התמונה של הדסקטופ
- This topic has 4 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 1 month by
אברהם.
-
מאתתגובות
-
21 בינואר 2012 בשעה 11:42 #46315
beatman3
חברשלום לחברי הפורום
אשמח לעצתכם במקרה הבא:
הייתה הפסקת חשמל והמחשב התכבה ווהווינדוס לא נסגר כמו שצריך.
שחזר החשמל התחילה בעיה מוזרה
כאשר אני מדליק את המחשב הבאיוס עולה והווינדוס גם עולה (יש לי XP) אבל אז כאשר המחשב מעלה את התמונה של הדסק טופ (שבמקרה שלי זו תמונה שאני צילמתי) הוא נתקע שם ולא מגיע למצב שהאייקונים של הדסק טופ מופיעים על התמונה.
חיכיתי וזה נשאר במצב הזה גם עשר דקות.
אם אני בשלב הזה לוחץ לחיצה הכי קלה על כפתור ה POWER הראשי במחשב … מיד יש הודעה שהווינדוס מתחיל תהליכי התנתקות ואז המחשב נכנס לנוהל כיבוי רגיל ונכבה.
כשאני מדליק אותו מיד עוד הפעם הוא אמנם שוב מתעכב על התמונה של הדסקטופ ללא אייקונים איזה 40 שניות אבל אז מופיעים האייקונים והמחשב משתחרר מהתקיעות.
לפעמים אני צריך להדליק ולכבות ככה 3-4 פעמים עד שזה עולה רגיל ולא נתקע על התמונה.
כמו שאמרתי מקודם .. זה התחיל מאז שהמחשב נכבה בהפסקת חשמל ללא סגירה נכונה של הווינדוס.
יש משהו שאני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה מבלי לפרמט את המחשב? אולי איזה תוכנה שמריצה בדיקה על ההגדרות של הווינדוס ומתקנת את הבעיה שנוצרה כאשר הוא לא נסגר כמו שצריך?
תודה מראש לכל המשיבים
21 בינואר 2012 בשעה 13:04 #46316אור
חברברגע שאתה מדליק את המחשב הכנס למנהל משימות (CTRL+ALT+DEl), תלחץ ללשונית Users או אם המחשב שלך בעברית אז למשתמשים, תסמן את המשתמש שלך ותעשה logoff או התנתק, ברגע שהוא התנתק תכנס שוב והבעיה תסתדר.
22 בינואר 2012 בשעה 16:55 #46337beatman3
חבר22 בינואר 2012 בשעה 17:00 #46338beatman3
חברניסיתי את מה שאמרת וזה לא פתר את הבעיה .. למישהו יש רעיון אחר איך לסדר את מה שנדפק בהגדרות של הווינדוס .. אולי איזה סוג של תוכנה שסורקת את הגדרות הווינדוס הבסיסיות בדיפולט ומסדרת את מה שנדפק?
22 בינואר 2012 בשעה 17:13 #46340אברהם
חבראבחנה אפשרית: בעת הפסקת חשמל נפגם סקטור (פיזית או לוגית) בדיסק הקשיח, או לחלופין נפגמה מערכת הקבצים.
עצתי: ברגע שהוינדווס יעלה כרגיל, גש למחשב שלי> קליק ימני על כונן C > מאפיינים > כנס ללשונית 'כלים'> ב'בדיקת שגיאות' תלחץ על 'בדיקה כעת'> בחלון שנפתח תסמן V ב2 השורות ותעשה אישור.קרוב לודאי שהוא יכתוב לך שאינו יכול לבצע את הבדיקה כעת אלא רק כאשר המחשב יופעל מחדש. תעשה אישור, ותפעיל את המחשב מחדש.כעת ירוץ מסך תכלת עם סריקה, אל תגע בשום דבר עד שהמחשב יאתחל את עצמו. זו בדיקה שלוקחת קצת זמן, אך יש סבירות שהיא תפתור לך את הבעיה.בהצלחה. -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.