פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › אין חיבור לwifi במחשב [בעיה נפתרה] This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 years, 11 months by Noa m. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 21 בפברואר 2012 בשעה 18:44 #46713 Noa mחבר היי, יש לי מחשב נייד של asus כבר בערך שנה וזה כבר יומיים שהוא לא מוצא רשתות אלחוטיות, אני יודעת שאין בעיה ברשתות עצמן כי מחשבים אחרים כן מזהים הרבה רשתות, אני צריכה עזרה דחוף !! המחשב לא מזהה wifi ואני צריכה לקחת אותו מחר לסמינר 🙁 21 בפברואר 2012 בשעה 18:58 #46714 אבי לוימנהל בפורום התרחיש הנפוץ ביותר לתקלה מסוג זה, מתרחש כאשר התקן הקליטה האלחוטי סגור. בדר"כ נמצא כפתור בחזית המחשב מעל לוח המקשים או בקדמת המחשב. נסי לאתר את הכפתור הנ"ל ולאפשר קליטת רשת אלחוטית. אופצייה נוספת היא לחיצה על רצף המקשים Fn + המקש האחראי להפעלת הרשת. בהצלחה ! 21 בפברואר 2012 בשעה 23:12 #46715 Noa mחבר יש ! האפשרות השניה הצליחה !! המון תודה 🙂 מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר